Augusztusi hírek és újdonságok, nem csak partnereknek

Augusztusi hírek és újdonságok, nem csak partnereknek

Tombol a nyár, csúcson a strandszezon, és a hőmérő higanyszála is egyre feljebb csúszik. Vajon ugyanilyen emelkedés tapasztalható a hálózat eredményein is? Cikkünkből megtudhatod. 

Szokás szerint Tamás egy rövid videóban összegzi az elmúlt hónap eredményeit. Bővebben a globális eredményeinkről itt olvashatsz. 

Júliusban sajnos nem indítottunk új kampányt a magyar piacon, azonban számos kampány előkészületein dolgozunk, amelyek hamarosan megjelennek a hálózatunkban.

Júliusi összegek

A nagy összegek így alakultak globálisan

 • Összesen 73 963 konverziót regisztráltunk
 • 282 498 € jutalékot fizettünk ki Partnereinknek (ez 65 393 288 HUF)
 • A rendelések értéke összesen 5 421 543 € volt (ez 1 926 911 731 HUF)

Ebből a magyar piacon:

 • Összesen 8361 konverziót regisztráltunk
 •  32 276 € jutalékot fizettünk ki Partnereinknek (ez 12 575 127 HUF)
 • A rendelések értéke összesen 566 012 € volt (ez 220 525 261 HUF)

Konverziók és jutalékok szegmensekre való eloszlása 2023 júliusában a magyar piacon

 

A konverziók és jutalékok eloszlását illetően nem történt jelentős változás. 1%-kal nőtt az Egyéb szegmens konverzióinak aránya, és a konverziók és jutalékok is 1-1%-ot nőttek a Lakás és Bútor szegmensben. A többi szegmensben visszaesés tapasztalható, de maximum 2%. Lássuk, mit tudunk elmondani a többi szempontról.

Így változtak az egyes szegmensek 2023 júniusa és júliusa között a magyar piacon 

A konverziók száma alapján

Ahogy az a grafikonon is szépen látható, az uborkaszezon nem volt hatással a konverziók számára az előző hónapban sem. Sőt, egyes szegmensekben jelentős emelkedést regisztráltunk. Visszaesés csak a Divat és Szépség szegmensben volt tapasztalható. A Lakás és bútor, illetve az Egyéb szegmens is 13%-ot nőttek, és a Sport kategóriában is közel 100 megrendeléssel többet regisztráltunk. Lassan, de biztosan növekszik az Elektronika, valamint Egészség és Táplálkozás szegmens is. Az

Az Egyéb szegmens kampányai, amelyek a legtöbb megrendelést hozták júliusban:

 1. Pepita.hu
 2. Zooplus.hu
 3. Randivonal.hu
 4. Alinda.hu
 5. Bluedigital.hu


Rendelések átlagos értéke szerint

A rendelések átlagos értéke szempontjából szinte az összes szegmensben csökkenést tapasztaltunk. Kivételt képez a Sport, ahol 4€-val nőtt az átlagos kosárérték. Ahogy láttuk, a konverziószámok szinte mindenhol növekedtek, a rendelések átlagértéke csökkent. Folytatódik tehát a nyár elején kezdődő tendencia, miszerint a többször vásárolunk, de kevesebbért, vagy az olcsóbb termékeket rendeljük meg. Vajon a jutalékok átlagértékére is ugyanez jellemző? 

 

Jutalékok átlagos értéke szerint

Remek hír partnereinknek, hogy a jutalékok átlagértéke a legtöbb szegmensben nem csökkent. Csak a Lakás és Bútor, Elektronika kategóriákban tapasztalható visszaesés, de itt is csak néhány cent különbséget figyelhetünk meg. A Divat és Szépség, Sport és Egyéb kampányok átlagos jutalékszintje picit növekedett. 

Az Egyéb szegmens kampányai, amelyek a legtöbb forgalmat hozták partnereinknek júliusban:

 1. Pepita.hu
 2. Randivonal.hu
 3. Wolt.com/en/hu (for cashback)
 4. Fabulo.hu
 5. Vagyaim.hu

 

Távolugrók a magyar piacon

A távolugrók azok a kampányok a Dognetnél, amelyek egyik hónapról a másikra a legtöbbet erősödtek. Csak azokat a kampányokat tüntetjük fel, amelyeknek már az előző hónapban is legalább 40 konverziójuk volt.

 1. Yogabazaar.hu           +118 %
 2. Bravuroshop.com      +103%
 3. MerkuryMarket.hu   +47%
 4. Fabulo.hu                   +46%
 5. Cosori.hu                    +40%

Lássuk, kik lettek a júliusi távolugrók. A dobogó legfelső fokán nem először a Yogabazaar.hu kapott helyet, aki óriási, 113% növekedést ért el. A második helyen első alkalommal a Bravuroshop.hu szerepelt, akivel a TOP kampányok közt is találkozhatunk majd. A teraszbútorok vásárlása még mindig aktuális, így nem meglepő, hogy a MerkuryMarket.hu eredményei is 47%-kal javultak. A Fabulo.hu gyakori távolugrók közt, múlt hónapban 46%-os növekedést figyelhettünk meg. A Cosori.hu ismét feljövőben, júliusban +40%-kal teljesített jobban, mint júniusban.  Csak így tovább 😊

Legsikeresebb kampányaink bevétel szerint a magyar piacon

 1. Pepita.hu
 2. Cosori.hu
 3. Bravuroshop.com
 4. 4home.hu
 5. Butor-1.hu
 6. Klarstein.hu
 7. MerkuryMarket.hu (for content)
 8. Electronic-star.hu
 9. Alza.hu
 10. Xiaomishop.hu

Lássuk csak, mennyiben változott a TOP 10-es lista júliusban. A Pepita.hu továbbra is az élen. Második helyen júliusban a Cosori.hu végzett, 4 helyet javítva. A július legnagyobb meglepetése a Bravuroshop.com kampányunk, aki első alkalommal szerepel a listán, és rögtön a 3.helyre ugrott megelőzve a toplista eddigi állandó szereplőit. De természetesen ők sem maradtak ki. A sort, csak úgy, mint júniusban a 4Home.hu (4.hely) és Bútor-1.hu (5.hely) folytatják. Innen a sorrend már sokkal változatosabban alakul. 6.helyen a Klarstein.hu szerepel 3 helyet visszaesve. A 7.hely a MerkuryMarket.hu-é, aki 2 helyett javított. Az Electronic-star.hu visszacsúszott a 8.helyre, viszont a 9.helyen egy rég nem látott szereplő, az Alza.hu szerepel. A Xiaomishop.hu ugyan két helyett esett vissza, még mindig szerepel a TOP 10-es listán, de júliusban „csak” a 10.helyre jutott. Minden hirdetőnknek szívből gratulálunk 😊

Ezek voltak partnereink legnagyobb bevételei 2023 júniusában

Típus

Konverziók

Jutalék EUR

Jutalék HUF

Egyéb

1 661

14236

5608984

Tartalom

1 955

12613

4969522

Egyéb

1 432

12528

4936032

Tartalom

6 034

11419

4499086

Egyéb

4 622

11023

4343062

Tartalom

2 036

9128

3596432

Tartalom

1 124

7276

2866744

Tartalom

1 234

7239

2852166

Egyéb

2 391

6538

2575972

Egyéb

2 665

6169

2430586

 Az egyik partnerünk kérésére a táblázatban nem tüntetünk fel egy cashback/voucher portált. Az „Egyéb” cashback, voucher és CSS partnereket jelöl.


Összegzés és kampányajánló

A júliusi eredmények a vártnál jobbak, és reméljük augusztusban sem lesz okunk panaszra. Hogy a nyárból kihozzuk a maximumot, az alábbi kampányokat ajánljuk a figyelmetekbe

Még mindig nincs vége az év legforróbb évszakának, így még nincs késő népszerűsíteni az alábbi webáruházak legkelendőbb nyári termékeit. 

Electronic-star.hu

Jutalék: akár 5%  

A nyár még korántsem ért véget, és a klímák, ventilátorok és gyakorlatilag mindenféle léghűtő berendezés továbbra is slágertermék. Azok a szerencsések pedig, akik otthonuk teraszán élvezhetik a nyári napokat, biztosan jól jön egy új grillsütő is, amelynek hasznát vehetik akár még ősszel és tavasszal is. Remek kampányunk erre az időszakra az Electronic-star.hu. A jutalék akár 5%, tartalmi, kuponos és cashback partnerek is engedélyezettek, így a jelenleg zajló nyári kiárusításukat is megoszthatod.

Bravuroshop.com

Jutalék: akár 12%

A ház körül és a kertben is mindig szükség van valamilyen kisebb nagyobb szerszámra, kiegészítőre vagy kütyüre. A Bravúros Shop azzal a céllal jött létre, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a hétköznapi használati tárgyak, háztartási gépek, vagy akár barkácsgépek beszerzését egész évben bravúros áron. Nyári slágertermékeik közé tartoznak a napvitorlák, felfújható medencék, szegélynyírók, párakapuk, és még sok más. A jutalékot egészen 12%-ra emelték a tartalmi partnereknek, a kuponos partnerek számára pedig augusztustól kuponnal is kedveskednek majd.

 

Mindentolcson.hu

Jutalék: akár 15%

Az aktív életmód szerelmeseinek tökéletes lesz a Mindentolcson.hu kínálata, hiszen rengeteg elektromos roller és bicikli várja a vásárlókat náluk. Ha portfóliódban az említett sporteszközöket népszerűsíted, akkor csatlakozz a kampányhoz, hiszen a jutalék akár 15% a tartalmi partnerek részére, és 10% a kupon és cashback partnereknek.

 

Web24.hu

Jutalék: 12%

És végezetül ne feledkezzünk meg az iskolakezdésről sem, hiszen az augusztus vége már erről is szól majd. Az iskolaszerek online beszerzése egyre népszerűbb, és a Web24.hu egész évben egy vállalkozás/intézmény irodai működési anyagszükségletének teljes skáláját átfogja. A jutalék 12% egységesen.

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?