Milyen kampányokat érdemes népszerűsíteni tavasszal?

Milyen kampányokat érdemes népszerűsíteni tavasszal?

Ugye, már ti is érzitek a tavasz illatát a levegőben?:) Egy éve élünk ebben a megváltozott világban, a járványhelyzet pedig még az idei tavaszi hónapokat is egész biztosan jelentősen fogja érinteni. A korlátozások azonban azt is eredményezik, hogy továbbra is sokan, sőt, egyre többen vásárolnak online, egyre több szegmensben. Ebben a blogposztban összeszedtük nektek, hogy melyik kampányokat érdemes elkezdeni népszerűsíteni tavasszal.

Ki a szabadba!

Mivel a szabadidős tevékenységek köre korlátozott, nem járhatunk moziba, színházba, nagyon sokan kezdik felfedezni a természetjárás, túrázás és a szabadban sportolás szépségét. Aki pedig már egy kicsit hosszabb sétára indulna a városi parkon túlra, nem árt, ha a terephez öltözködik. Ajánljatok nekik bátran túracipőket, sportcipőket, funkcionális ruházatot hasznos tippekkel, leírásokkal kiegészítve.

Ezekben a kampányokban találsz ilyen termékeket:

Ruhatárfrissítés

Tavasszal jól esik néhány új darabot beszerezni a gardróbunkba, a vastag téli pulóverek és kabátok után könnyű elcsábulni néhány laza, színes tavaszi holmi, vagy éppen cipő iránt, kinek mi a gyengéje. 🙂 A divat szerelmeseinek ezeket a kampányokat ajánljátok, a legtöbb oldalon már elérhető a tavaszi kollekció.

Töltsd fel szervezeted vitaminnal!

Tavaszra rendszerint mindenki vitaminkészlete lecsökken, ennek köszönhetjük például a tavaszi fáradtságot is. Ahogy elkezdenek érni az első zöldségek és gyümölcsök, és a napsütés is ellát minket kellő D-vitaminnal, úgy javul a helyzet, de addig is nem árt, ha vitaminokkal, táplálékkiegészítőkkel segítjük szervezetünket, hogy ellenállóbb legyen. Ha pedig mégis elkapunk egy kis náthát vagy megfájdul a torkunk, esetleg valami komolyabb baj támadja meg a légutainkat, nem árt, ha van rá otthon természetes gyógyír. Ne feledkezzünk meg a bőrápolásról sem, tavasszal ugyan az időjárás már nem viseli meg annyira arcbőrünket, de a járvány miatti maszkviselés megteszi a hatását, gyulladttá, pattanásossá válhat azt.

Ezeket a kampányokat érdemes a témában népszerűsíteni:

Elő a kerti szerszámokkal … és persze a kerti bútorokkal!

Márciussal együtt a kerti munkálatok ideje is megérkezik. Ugyan felmérést nem végeztünk, de a járványhelyzet miatt az emberek szerintünk sokkal több időt fognak tölteni az udvaron, kertekben. Sőt, a balkonkertészet is egyre népszerűbb, gondoljatok rájuk is a kampányok népszerűsítésekor.

Ha pedig végeztünk a kerti munkákkal, nagyon jól esik megpihenni a tavaszi napsütésben a kedvenc kerti székünkben vagy padunkon. A kerti bútorok ideje is eljött, ajánljátok bátran őket is olvasóitoknak. A termékkategóriák linkjét is beszúrtuk, hogy könnyen megtaláljátok a termékeket.

Sok sikert! 😉

Juhász Szabó Csilla

Affiliate Manager for Hungary

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?