Legyen a hirdetőnk!

Affiliate kampányaink segítségével több mint 30%-kal növeltük 0 hirdetőnk forgalmát. Ezidáig összesen 0 konverziót hoztunk, több mint 0 forintos forgalommal. Hálózatunkon keresztül magazinok, blogok, katalógusok, influencerek ezreit szólíthatja meg. És ezt mind jutalékalapon, anélkül, hogy a kattintásokért vagy a megjelenítésekért fizetne.

Hirdetni szeretnék

Mi az affiliate marketing hozadéka?

Minden webshop eljut arra a pontra, amikor nem érdemes már többet költeni PPC-re, RTB-re, vagy akár Facebook hirdetésekre. Pontosan ekkor jön el a megfelelő pillanat az affiliate marketingre, amely új lehetőségeket nyit meg a webáruház számára.

Affiliate marketing webáruházak számára
INGYENES E-KÖNYV

Affiliate marketing webáruházak számára

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyben rengeteg hasznos információt találsz az affiliate kampányod helyes beállításáról és működéséről

Nagyon pozitívan értékeljük a 4home működését a Dognet affiliate hálózaton belül a cseh és szlovák piacon egyaránt. Havonta több száz befejezett tranzakciót hoz számunkra ez az együttműködés, amelyek gyakran teljesen új ügyfelektől származnak. Mindez a partnerek aktív hozzáállásának köszönhető, akik képesek a termékeinket kreatívan olyan helyeken prezentálni, ahova magunktól nagyon nehezen érnénk el.

Jan Skalický

Online Marketing Manager, 4Home a. s.

Nyitott ajtók új forgalmi források felé

Az affiliate hálózathoz való csatlakozással több ezer új médiához férhet hozzá, amelyet más módon nem tudna, vagy csak nagyon nehezen tudna megszólítani. A legnagyobb affiliate partnerek gyakran hoznak létre olyan projekteket, amelyeket kifejezetten affiliate kampányokra építenek fel. Hozzájuk saját affiliate kampányon keresztül juthat el, amelyet a Dognet affiliate hálózata professzionális szinten lefed az Ön számára.

Tartalomgyártó partnereink a prioritás

Elsősorban a tartalomgyártó partnerekkel való együttműködésre fókuszálunk. Természetesen, kiszolgáljuk az összes releváns cashback és kuponoldalt is, de a tartalomgyártó partnerek – magazinok, katalógusok, terméktesztekkel foglalkozó weboldalak stb. kiemelt fontosságúak nálunk.

  • Termékajánlókkal foglalkozó weboldalak
  • Termékkatalógusok
  • Magazinok
  • Blogok
  • Cashback rendszerek
  • Kuponoldalak
  • Influencerek (FB, Instagram, YT)

A partnerek megszólításáért és a velük való kommunikációért felelős csapatunk különös figyelmet fordít arra, hogy minden releváns partner értesüljön minden kampányról, amely érdekes lehet számukra. Partnereinkhez a közösségi médián, hírlevelünkön, saját rendszerünkön és személyes kommunikáción keresztül jutnak el az információk. Gyakran telefonon keresztül is. Mindezt azért, hogy a kampányok hatékonyak, hirdetőink pedig elégedettek legyenek.

Júlia Bačíková

Key Relationship Manager

A megfelelően beállított és kezelt affiliate kampány akár a megrendelések 25%-át is hozhatja

A Dognet hálózatában jelenleg több mint 4000 partnerrel dolgozunk a CEE régióból. A fő szegmenst természetesen a cseh és szlovák partnerek alkotják. Egyedüli hálózatként könyveket adunk ki partnerek, bloggerek részére, találkozókat szervezünk nekik, és még főiskolai előadásokat is tartunk.

Mindezt azért, hogy egyrészt új, minőségi partnerekkel bővülhessünk, másrészt a meglévőknek fejlődési lehetőséget nyújtsunk. Nem minden a hálózat technológiájáról és a paraméterekről szól. Működésünk elmúlt 6 évében új színvonalat hoztunk az affiliate marketing működésébe, a fejlesztésbe és a kommunikációba, főként Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon.