Szolgáltatások

Affiliate hálózat, mint kulcsfontosságú partner

A különbség a Dognet affiliate hálózat és a többi nagy affiliate megoldás között abban rejlik, hogy más a hozzáállásunk. Gyakran és szívesen csinálunk olyan dolgokat, amelyek a „nagyoknak” eszükbe sem jutnak, vagy egyszerűen nem csinálhatják meg. Nemcsak technikai megoldást kínálunk, hanem komplex szolgáltatást.

Milyen hirdetőket
találhat nálunk?

Amikor partner kerestem affiliate együttműködésre, a Dognetet választottam több okból is. Először is jelen van a cseh és szlovák piacon egyaránt, továbbá a feltételek és főként a Dognet képviselőinek hozzáállása győzött meg. Cégünk technikai rugalmatlansága ellenére az integráció egyszerű és gyors volt, a későbbi kommunikációt illetően pedig különösen örülök elsősorban annak, hogy a teljesítmény transzparens és könnyen áttekinthető. Együttműködésünk viszonylag új még, de nemhogy teljesítette, hanem meg is haladta az elvárásaimat, és várom, hogy az együttműködésünk valóban hosszútávú és továbbra is sikeres legyen.

Šimon Radil

Internet Marketing Manager, Möbelix 

Mire számíthat tehát tőlünk?

  • Partnerek kifizetése
  • Új partnerek megszólítása a programba
  • Kommunikáció az Ön kampányának TOP partnereivel
  • A program népszerűsítése közösségi médián és hírlevélen keresztül
  • Segítségnyújtás a program irányításában és adott esetben a kiértékelésében is
  • A forgalom minőségének aktív felügyelete

Hosszútávú együttműködés

Célunk, hogy hatékony affiliate programmal rendelkezzen. Amíg Ön nem elégedett, addig mi sem. „Kézen fogjuk” és átvezetjük az egész folyamaton. Nem arról szól az egész, hogy egy üres rendszert adunk Önnek, és hagyjuk, hogy tegye, amit szeretne.

Affiliate marketing webáruházak számára
INGYENES E-KÖNYV

Affiliate marketing webáruházak számára

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyben rengeteg hasznos információt találsz az affiliate kampányod helyes beállításáról és működéséről

A kommunikáción alapulunk

A Dognet a gyors kommunikáción és a piac oktatásán alapul. Ezért mind a hirdetők, mind az egész hálózat érdekében rendszeresen szólítunk meg új partnereket, hogy az affiliate kampányaink még jobb teljesítményt érjenek el.

Az, ami más hálózatok esetében fizetett szolgáltatás, nálunk automatikusan szolgáltatásunk része. Mindezt azért, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani hirdetőnk és partnereink számára egyaránt.

Tamás Morvai

Country Manager Dognet Hungary

Tisztességes hozzáállást és szolgáltatásokat kínálunk az egész CEE régióban. A fő piacok számunkra Szlovákia, Csehország, Magyarország, de tudjuk biztosítani a kampányokat Romániában, Lengyelországban, 2020-tól pedig Szlovéniában és Horvátországban is.

Itt vagyunk az Ön számára.