Rólunk

Könyveket adunk ki az online és affiliate marketingről Szlovákiában és Csehországban

Hálózatunk fejlesztése érdekében folyamatosan dolgozunk azon, hogy új partnereket tanítsunk meg újabb projektek létrehozására. Ez kulcsfontosságú hirdetőink szempontjából – hogy kiváló minőségű partnereket kapjanak. Ezért az elmúlt néhány év alatt 4 publikációt adtunk ki, amelyekkel partnereinket támogattuk. Annak ellenére, hogy tudjuk, ezzel a konkurenciánkat is segítjük, valakinek fel kell ezt vállalnia. Tehát, mi ezt csináljuk. Mivel senki másnak nem férne bele a költségtáblázatába, nekünk sem. De ez a jövő, amiért hajlandóak vagyunk harcolni partnereink és hirdetőink érdekében.

Utolsó munkánk olyan méreteket öltött, amelyet senki sem várt. Az első könyv 120 oldalas volt. Az utolsó, bloggereknek szóló könyvünkön több mint 40, az online marketingben jártas szakértő szerző dolgozott. Közel 400 oldalas lett a kiadvány. Ez az, ami a piacot előreviszi. Ez az, ami az affiliate marketinget hatékonyabbá tesz. Ez az, amit az egész piacért teszünk.

Online marketing

Jövedelmező weboldal létrehozása

Komplex kiadványunk, amely közel 30 online marketing szakértő közreműködésével készült el általános képet ad az online marketingről. Részletesen foglalkozik az affiliate marketinggel és a jövedelmező, tartalomgyártó partneri weboldal létrehozásáról. A könyvet megelőzte az első kiadás 2018-ból, amelyet 2019-ben aktualizáltunk és bővítettünk közel 500 oldalnyira.

Blog Hero Academy

Sikeres, jövedelmező weboldal létrehozása

A bloggerek az “üres” influencerek világában veszélyeztetettek. Ezért döntöttünk úgy, hogy kiadunk egy könyvet, amellyel az egész bloggerpiacot segíteni tudjuk. Természetesen, kiemeltünk benne az affiliate marketinget is, mint lehetséges jövedelemszerzési módot. A könyvön több mint 40 blogger és online marketing szakértő dolgozott, és 95%-ában más tartalom található benne, mint az online marketingről szóló könyvünkben.