Rólunk

Helyi affiliate hálózat vagyunk, amely teljes mértékben érti a piacot. 0 kampányt működtetünk és 0 partnerünk van. 2013 óta 0 konverziót és 0 Ft forgalmat hoztunk hirdetőinknek. Partnereinknek eddig összesen 0 Ft jutalékot fizettünk ki.

Hálózatunk az affiliate kampányok tisztességes partnere

Több mint 6 éve segítjük hirdetőinket és partnereinket, hálózatunk a minőség és szolgáltatás kulcsszavakra épül. Nem csak egy technológiai megoldás vagyunk, vagy egy globális hálózat helyi irodája. Hálózatunk „zöldmezős” projektként indult, és ezért úgy van felállítva, ahogy az egész vállalatunk – tisztességesen. Hirdetőinket és partnereinket minden téren segítjük, támaszkodhatnak ránk.

Miért pont a Dognet?

A piacon működik néhány hálózat. Nem vagyunk egyedüliek, és minden hálózat törekszik arra, hogy egy valamire specializálódjon. Hogy ez nálunk mi? Partnerek széles skálájával dolgozunk együtt – a legnagyobbaktól kezdve a legkisebb bloggerekig. Azokra a tartalomgyártó partnerekre fókuszálunk, akik valódi, minőségi tartalmat készítenek.

Hálózatunkat, a forgalom minőségét és a konverziókat magunk ellenőrizzük, és erre büszkék vagyunk. Ezért is bízik bennünk több ezer partnerünk és több száz hirdetőnk – megkönnyítjük az életüket, és megteremtjük a lehető legjobb körülményeket az együttműködésre.

Štefan Polgári

Managing Director, a Dognet hálózat alapítója

Őszinte leszek, ahogy arra az életben és az üzletben is törekszem. Hálózatunkat színtiszta szlovák hálózatként hoztuk létre több mint 6 évvel ezelőtt. Szerettünk volna egy teljesértékű affiliate hálózatot létrehozni Szlovákiában. Fokozatosan egyre többet tanultunk, és a „one man show-ból” mára már 10 tagú csapattá fejlődtünk – ez a Dognet.

A Dognet nem egy technológiai megoldás, nem egy rendszer, sem egy külföldi affiliate hálózat. A Dognet egy szolgáltatás, amely mögött valódi emberek állnak, akikre minden esetben számíthatunk.

Idővel ráébredtem arra, hogy a hozzáállásunkat Csehországban is tudnánk kamatoztatni, „eladni”, később pedig Magyarország és a Balkán is képbe került. Miért? Nem arra játszunk, hogy világbajnokok legyünk, hanem odafigyelünk arra, hogy mit várnak el hirdetőink és partnereink az affiliate csatornától. Egyiket sem tekintjük magától értetődő dolognak.

Őszintén, lehet, hogy nem rendelkezünk a piac legjobb technológiai megoldásával. Vannak itt jobb „IT-sek” is. Amit azonban biztosra tudok, az az, hogy 100%-ban le tudjuk fedni azt, amire a hirdetőinknek és partnereinknek szükségük van.

Hálózatunkat a szolgáltatásra, a kommunikációra, a professzionalitásra és a hozzáadott értékre építjük.

Ugyanis szerintem ez az, amire a hirdetőnek és a partnernek is szüksége van a hálózattól. Úgy van, mint a F1 versenyeken – nem az nyer, akinek a legjobb versenyautója van, hanem az, akinek a legjobb csapata és versenyzői. És a mi csapatunkra nagyon büszke vagyok. Nem forráskód, hanem emberek alkotják a Dognetet.