Rólunk

HotDognet affiliate meetupok

Évente többször affiliate meetupokat szervezünk partnereink részére HotDognet néven. Hagyományosan Szlovákiában évente kétszer rendezzük meg Pozsonyban a Nyári HotDognetet és a Karácsonyi HotDognetet. Az utóbbi években pedig már Magyarországon, Csehországon és Romániában is szerveztünk meetupot.

Fontos számunkra, hogy edukáljuk a partnereinket, és megteremtsük a lehetőséget a tudáscserére. Ezért is szólnak ezek a meetupok főleg nekik. Hirdetőinknek folyamatosan újabb és kiváló minőségű partnerekre van szüksége. És egy platform, ahol lehetőség van a networkingre ideális ennek támogatására.

Affiliate marketing a konferenciákon

Gyakran és szívesen veszünk részt előadóként is konferenciákon, amelyek az affiliate piac jóhírét terjesztik. Előadásokat tartunk Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Romániában is.

Fontos számunkra, hogy a piac folyamatosan képben legyen a lehetőségekkel, amelyet az affiliate hoz az üzletben. Ezért sem hagyjuk ki az ecommerce bálokat, sportrendezvényeket vagy a különféle „camp”-eket, mint WordCamp, BarCamp.

Affiliate kampányokról szóló könyv a hirdetőinknek

Az edukáció jegyében nem feledkezünk meg hirdetőinkről sem. Klasszikus, illatos könyvet készítettünk nekik az affiliate marketingről. Megtalálható benne minden információ a webshopokkal és ecommerce projektekkel kapcsolatban arról, hogy hogyan állítsuk be helyesen az affiliate kampányt, hogy az minden fél számára kifizetődő és hatékony legyen.

Könyvünk szlovák, cseh és magyar nyelven érhető el. Több 10 bemutató videó is a tartalom része. Szeretne egy példányt? Jelezze nekünk, és szívesen küldünk! 😉

Előadások iskolákban

A könyveknek nincs hatása, ha a raktárban fekszenek, ezért szívesen és gyakran járunk előadni főiskolákra, egyetemekre. Miről? Természetesen az affiliate marketingről. Arról, hogy a diákok hogy válhatnak partnerré, és hogy kell online projektet felépíteni.

A diákok érdeklődők, és gyakran megesik, hogy valóban aktív partnereivé válnak hálózatunknak, aminek mi nagyon örülünk. Minden kiadott könyvünk felét a diákoknak ajándékozzuk. Azért, mert az edukálás fontos, teszünk érte, és mindig is tenni fogunk.