Funkyfain.hu

Kampány: Funkyfain.hu

Sziasztok!

Mi vagyunk Ioana és Bogdan, a FUNKYFAIN tulajdonosai.

A webáruház női cipőkkel, valódi bőr szandálokkal, melyek egy gyönyörű görög szigeten készülnek kézzel, espadrillákkal, cipőkkel és csizmákkal foglalkozik. Minden termékünk valódi bőrből, kézzel készült. Kiváló minőségű cipők modern dizájnnal, minimalista, de nagyon divatos, egyszóval modern.

Az üzletet egy kis szandálkollekcióval indítottuk, majd egy év elteltével piacra dobtuk a csizmakollekciót – a csizmák kézzel készülnek Romániában, és mindegyik valódi bőrből készült. Folytattuk az espadrillákkal, amelyek a szandálokhoz hasonlóan kézzel készülnek Görögországban, és 2021-ben piacra dobtunk egy kis pólók és blúzok kollekcióját, hétköznapi stílusban. A ruhaválaszték jelenleg csak a romániai piacra érhető el, de hamarosan nemzetközileg is értékesíteni tudjuk.

A szandálok azonban továbbra is a fő termékeink, amelyek eladásaink nagy részét adják. A 2022-es szandálkollekció ezért márciusban kerül piacra. Évente körülbelül 15-20 új modellt készítünk, és néhány modellt meghagyunk az előző évből, hogy exkluzív kollekcióinkat vonzóvá tegyük vásárlóink ​​számára.

Vásárlóink ​​21 és 45 év közötti nők, akik érdeklődnek a minőségi termékek iránt, de megfizethető áron.

Romániából származunk – www.funkyfain.ro -, de 2021-től nemzetközileg is szállítunk a következő üzleteken keresztül: www.funkyfain.com, www.funkyfain.bg, www.funkyfain.pl, www.funkyfain.hu, www. funkyfain .it, www.funkyfain.de.

A közösségi médiában az alábbi csatornákon vagyunk aktívak:
Facebook @ https://www.facebook.com/funkyfain.ro, ahol több mint 70 000 modern hölgyből álló közösség követi tevékenységeinket
Instagram @ https://www.instagram.com/funkyfain.ro.

Közösségi média címkék: #funkyfain #sandalefaine

További részletekért bármikor felveheti velünk a kapcsolatot. Beszélünk románul, angolul, olaszul és franciául.

email: hello@funkyfain.ro
telefon: 004 0721 232200 (WhatsApp is)

A történetünk

„Egy nyáron egyszerűen megszerettük őket. Amikor megérkeztem a szállodába, a tornacipőimet a hátizsákomba tettem, és minden nap hordtam a városban. Annyira egyszerűek: az egyik vékony hüvelykujjszíj, a másik a bokáig nyúlik, a harmadik pedig könnyedén körbeveszi a bokámat. A következő nyáron gyönyörűen elrendezve találtam őket egy piros dobozban a hallban, közvetlenül a többi felett. A szakadt farmerommal, fehér inggel és türkiz csíkos hosszú ruhámmal hordom őket. Annyira modernek ”- mondja Ioana társtulajdonos.

„A következő télen elkezdtem azon gondolkodni, hogy vegyek egy új párat, egy másik színt, egy másik modellt. Így végül új modelleket készítettem, és gyönyörű színeket kombináltam, kézzel készített, egy gyönyörű görög szigeten” – mondja Ioana.

A következő nyáron elindítja a FUNKYFAIN online áruházat Bogdan informatikai és pénzügyi, valamint a tervezésért és marketingért felelős Ioana.

A FUNKYFAIN a második évtől kezdve őszi cipőkkel és téli csizmákkal is bővítette kínálatát, amelyek szintén valódi bőrből készülnek, ezúttal azonban egy bukaresti műhelyben.

“A nyár azonban továbbra is a mi szezonunk” – mondja Bogdan társtulajdonos.

2021 júniusában a FUNKYFAIN világszerte megkezdi a kiszállítást fő raktárából, valamint Bulgária, Magyarország, Lengyelország és Németország helyi raktáraiból.

FUNKYFAIN – modern valódi bőr szandál, kézzel készített a gyönyörű görög szigeten❤


A szandálunkról

A FUNKYFAIN bőrszandálok egy gyönyörű görög szigeten készülnek egy műhelyben, amelyet 1986-ban hozott létre egy technikus, aki eredetileg egy cipőgyárban dolgozott. Később egy kis céget alapított, amelyben jelenleg két fiával dolgozik. Ez az, amit szerettünk volna, egy gyönyörű család történetét és egy olyan hagyományt, amely ötvözi a magas minőséget a professzionalizmussal. Az eladási mennyiségek világában ez furcsának tűnhet… De nagyon fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a termékélménnyel és az előnyökkel.

A szandálok készítéséhez használt bőr Afrikából származik, ahol meglehetősen durva állapotban vásárolják meg, majd közvetlenül egy görögországi műhelyben készítik elő. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a bőrt nem kémiailag kezelik. Ez az egyetlen olyan műhely Görögországban, amely természetesen kezelt bőrt használ vegyszerek használata nélkül.

A szandálok mind kézzel készültek. Egy pár elkészítése körülbelül egy órát vesz igénybe, a minta összetettségétől függően.

Elérhető elemek

 • Bannerek
 • XML feed
 • Kuponok
 • PR cikkek
 • Extra együttműködések
 • E-mail sablonok
 • Influencer
 • iFrame
 • Dognet Media
 • BANEA

Partnerjogosultságok

 • Cash-back
 • Tartalom
 • Kuponoldalak
 • Emailing
 • Közvetlen PPC
 • Google CSS
 • Külső kuponok
A kampányhoz lehetséges közvetlen PPC reklámot használni. A márkakulcsszavaknak az elütéses verziókkal együtt a kizáró kulcsszavak között kell lenniük. Google Shopping CSS partnerek nem engedélyezettek ebben a kampányban. Nem lehetséges márkakulcsszavakat használni domain névben. A jutalék az ÁFA és postaköltség néküli árból lesz kiszámolva. B2B ügyfelek esetében fennáll a megrendelés elutasításának esélye. A kampány használatakor a partneri felületen található hivatkozásban szereplő összes paramétert használni kell. A paraméterek eltüntetése a mérés meghibásodásához, illetve a jutalék elutasításához vezethet.

Javasolt cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?