Dognet e-commerce konferenciákon
ecommerce konferencie

Dognet e-commerce konferenciákon

A világjárvány elmúlt két éve során kénytelenek voltunk tevékenységeink jelentős részét az online térbe helyezni. Online vásároltunk és meetingeltünk, az irodánk közös helységeit a hosszútávú home office váltotta fel. Konferenciákról és nagyobb közösségi eseményekről szó sem volt.

Ezért döntött úgy a Dognet hogy elmaradásainkat behozzuk és 3 hónap alatt 5 konferencián vettünk részt 3 országban. Prágában az International Ecommerce Summit, E-Business Forum, és Reshoper konferenciákon, az Egyesült Királyságban a Brighton SEO-n és Visegrádon az Ecommerce Hungary-n vettünk részt. 

A KONFERENCIÁK HOZZÁTARTOZNAK A DOGNETHEZ

A magyar, szlovák és cseh e-commerce gyors változáson ment keresztül, főleg a pandémia miatt. Aki manapság nincs „online”, az mintha nem is létezne. A gyors, hatékony és minőségi szolgáltatások már ahhoz a standardhoz tartoznak, amit a vásárlók elvárnak. Új vásárlókat szerezni, és meg is tartani őket, egyre nehezebb az erős konkurencia közepette.

 A konferenciák ideális alkalmak az adott piac aktuális helyzetének megismeréséhez. Hogyan fejlődik, hol tart, miben javult, milyen újdonságokkal rendelkezik.

Nagyon fontos számunkra az orientáció az összes piac e-commerce közegében. Ezeket az információkat kampányaitok kezelési folyamatának optimalizálására használjuk. Nem csak az adott piachoz akarjuk idomítani, de hatékonyabb megoldásokat akarunk létrehozni, amelyek a hirdetőknek és partnereknek egyaránt segítenek és így együtt törtetünk előre, mert ez így becsületes.

Számunkra ezek különleges lehetőségek, mert személyesen megismerhetünk új hirdetőket, partnereket, elmagyarázhatjuk, mi is az az affiliate marketing, mi mindenre jó és hogyan kell elkezdeni. Már aktív hirdetőinket is megismerhetjük, átvehetjük velük az egész együttműködést, és néha egyszerűen csak megvitatjuk az életet.

INTERNATIONAL E-COMMERCE SUMMIT ÉS E-BUSINESS FORUM PRÁGÁBAN

Ebben az évben a Dognet az esemény aranypartnereként vett részt az IES-en. Ez az egyik legnagyobb e-commerce csúcs, amelyen a legjobb cseh és nemzetközi e-commerce szakértők tartanak előadásokat az aktuális trendekről. Roman Dobiáš, a csehországi country menedzserünk az affiliate marketing jelen helyzetéről és annak fontosságáról az elkövetkező időszakban tartott előadást.  

Az ezévi E-business forum konferencia a customer experience, avagy vásárlói élmény kiépítésére és a vásárlókkal való kapcsolattartásra fókuszált.

RESHOPER PRÁGÁBAN

2022-ben a cseh piacon 3 247 214 € áruforgalmat hoztunk hirdetőinknek és 734 500 € jutalékot fizettünk ki partnereinknek. Ez az egyik legfontosabb piacunk, ezért nem hiányozhattunk erről a hagyományos prágai kereskedelmi vásárról. Nagy létszámmal vettünk részt,  emellett itt mutattuk „felfrissített” vizuálunkat is, amelyen az ezt megelőző hónapokban a Galton Brands-el együtt dolgoztunk. Reakcióitok nagyon pozitívak voltak, aminek nagyon örülünk, mert az új vizuál új kabalánkkal együtt pontosan kifejezi a Dognet mivoltát: barátságos, becsületes és egy kicsit forradalmi. 

Ha nem tudtatok részt venni a Reshoper-en, attól még meg tudjátok tekinteni az előadásokat, amelyeket megtaláltok weboldalukon.

Már másodszor a Brighton SEO-n

A kisebbméretű Brighton SEO konferencia évente kétszer kerül megszervezésre. Ez a konferencia kicsit eltér azoktól, amelyeken rendszeresen résztveszünk például Csehországban. Nagyon erős közössége kimondottan olyan emberekből áll, akik az affiliate marketinggel, e-commerce-el foglalkoznak és megosztják egymással tudásukat. Első látogatásunk során lehetőségünk volt feljátszani egy podcastot az ismert Affiliate Insider magazinba, ahol be akartuk mutatni a piacokat, ahol aktívak vagyunk, ahova terjeszkedhetnének a UK-i webshopok.

ECOMMERCE HUNGARY

A 18. Ecommerce Hungary-n  főleg azokról a változásokról volt szó, amelyek a világjárvány miatt következtek be. A magyar piacon 2018 óta vagyunk aktívak, azóta a piac és egyben a mi pozíciónk is jelentősen előrehaladt. Ez a harmadik legerősebb piacunk.

2022-ben hirdetőinknek a magyar piacon 3 250 676 € áruforgalmat biztosítottunk, ami + 21% 2021-hez képest. Jelenleg hálózatunkban jópár nagy játékosunk van, mint az Alza.hu, Alinda, CCC és mások.

A partnerek száma, akik megbíznak bennünk, szintén folyton nagyobb, ezért fontos számunkra nem csak online megismerni ezt a piacot, hanem személyesen is.

A Dognet rendszeresen részt vesz konferenciákon, így jutunk új kliensekhez, partnerekhez és így tudunk találkozni azokkal a kliensekkel, akik már megbíznak hálózatunkban. Kiértékelhetjük kampányaikat, keresünk új optimalizálási lehetőségeket és megvitatjuk az életet. A következő konferencia, amin részt veszünk, novemberben lesz Prágában a Czech Internet Forum.

Köszönjük, hogy minket választottatok! A Ti becsületes affiliate hálózatotok.

 

Affiliate marketing webáruházak számára
INGYENES E-KÖNYV

Affiliate marketing webáruházak számára

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyben rengeteg hasznos információt találsz az affiliate kampányod helyes beállításáról és működéséről

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?