Hirdetőink karácsonyi ajánlatai

Hirdetőink karácsonyi ajánlatai

Délután négykor már sötét van, szinte sehol sem sikerül elkerülni Mariah Carey karácsonyi slágerét, és az utcán a mézeskalács és a forralt bor fűszeres illata terjeng. Ez csak egyet jelenthet: közeledik a karácsony! És ha közeledik a karácsony, akkor az azt jelenti, hogy itt az év utolsó és egyben egyik legfontosabb e-commerce szezonja!

Hirdetőink ebben az évben is egy csomó lukratív karácsonyi akcióval várják az érdeklődőket. Kuponok, bannerek, árengedmények, ingyenes szállítás. Vannak webshopok, ahol pedig ádventi kalendáriumot, különleges karácsonyi csomagokat ajánlanak, vagy minden vásárláshoz ajándékot csomagolva csábítják a vásárlókat. És csak úgy, mint a Black Friday-es akciókat, ezeket is egy átlátható táblázatban foglaltuk össze Nektek. Ugyan a második ádventi hétvége már mögöttünk van, a táblázatot tovább fogjuk bővíteni Hirdetőink ajánlataival, tehát nézzetek vissza újból és újból.

 

Karácsonyi akciók listája

 

Böngésszétek a táblázatot, keressétek ki a titeket megszólító kampányokat és okozzatok örömet nem csak Magatoknak és a Hirdetőknek, de az olvasóitoknak is.

Sikeres népszerűsítést!

Kristof Braunsteiner

Affiliate Manager for Hungary and DACH

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?