Az International Ecommerce Summit 2023 GOLD Partnere vagyunk

Az International Ecommerce Summit 2023 GOLD Partnere vagyunk

Az International Ecommerce Summit 2023 immár harmadszor mutatja be a cseh és a globális e-kereskedelmi trendeket. Ez évben a Dognet GOLD Partnere lesz ennek a jelentős eseménynek és a Tradedoubler stratégiai partnerünkkel együtt fogunk az európai expanzió és együttműködések lehetőségeiről beszélni.

Idén az E-Commerce Summit a népszerű E15 technológiai fesztivállal együtt kerül megrendezésre, ami az egyik legnagyobb nemzetközi technológia-fesztivál Csehországban. A három napos esemény kedtől, február 28-tól egészen csütörtökig, március 2-ig fog tartani a prágai várban. A résztvevőket előadások, panelbeszélgetések és workshopok fogják várni, és az expo részlegen mind három napon megtaláljátok a Dognet standját. Álljatok meg, hogy személyesen megvitathassuk az affiliate marketing lehetőségeit vállalkozásaitok számára!

50 + top e-commerce előadó osztja meg tapasztalatait

A Top 50 előadó között ott lesz Roman Dobiáš country managerünk is, aki már 13 éve mozog az e-kereskedelmi szférában és 2018 óta ő vezeti a Dognet cseh fiókját. Ez a summit egy kiváló lehetőség arra, hogy szakemberekkel találkozzatok, új kontaktusokat szerezzetek és megtudjátok a legaktuálisabb infókat a jelenlegi e-kereskedelmi trendekről.

Bízunk benne, hogy a rendezvényen való részvételünkkel hozzájárulunk az e-kereskedelem további fejlődéséhez Csehországban, Magyarországon és egész Európában! Büszkék vagyunk és örömmel tölt el minket, hogy ilyen jelentős szerepet játszhatunk ezen a summiton Tradedoubler partnerünkkel együtt. Szeretettel várunk titeket!

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?