10 év után havidíjat vezetünk be a kampányok kezeléséért

10 év után havidíjat vezetünk be a kampányok kezeléséért

Az online marketing turbulens időszakon ment keresztül az elmúlt években. Új sütiszabályzat, adatvesztés, GA4 és egyéb változások, amelyek megbolygatták az egész e-kereskedelmi piacot. Úgy tűnik, az online marketing soha többé nem lesz a régi. A Dognet affiliate hálózat is reagál ezekre a változásokra, és rengeteg újdonsággal készülünk a hirdetők és partnerek számára, amelyek várhatóan a jövő év elejétől lesznek elérhetőek. Ez az oka annak is, hogy 2023. november 1-től 10 év után (a közép-kelet-európai affiliate hálózatok közül az utolsóként) havidíjat vezetünk be a kampányok kezeléséért.

 

10 éven át ingyenesen működő hálózat

Az elmúlt 10 év során a Dognet affiliate hálózat a nulláról a közép-kelet-európai és a balkáni affiliate marketing meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Évente több, mint 1 millió konverziót hozunk a nálunk található 1100 webáruháznak, és 7 országban vagyunk aktívak. Az elmúlt hónapokban olyan fontos szereplől csatlakoztak hozzánk, mint az Árukereső, Allegro, Sizeer és Tchibo. Egyes piacokon még kétszámjegyű növekedést is produkáltunk.

A hálózat eddig éves előfizetések, kezelési költségek vagy havidíjak nélkül működött, annak ellenére, hogy ez a konkurens rendszerek esetében megszokott és mára már piaci szabványnak minősül.

 

A piaci különbségek kiegyenlítése

2023. november 1-től a Dognet, mint az utolsó közép-kelet-európai vezető affiliate hálózat, 39 eurós havidíjat vezet be a kampánykezelésért. Bár a havidíjat nem minden piacon vezetjük be, csak a fejlett országokban – Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon – alkalmazzuk majd.

A havidíjat azért vezetjük be, hogy a Dognet hálózat technológiailag fejlődhessen, és lépést tarthasson más európai rendszerekkel. A külföldi affiliate hálózatok több száz euró értékű havidíjjal működnek különböző formákban és tarifacsomagokban. Hálózatunk esetében a havidíj csak a rendszer szolgáltatásainak igénybevételére és a kampány zökkenőmentes kezelésére vonatkozik.

Az a tény, hogy a hirdető a megvalósult vásárlások után jutalékot fizet, továbbra sem változik. Egy konverzió ára ezentúl is a partneri és a hálózati jutalékból áll majd.

A havidíj azokra a szolgáltatásokra vonatkozik, amelyeket a hálózat alapjáraton nyújt, és nem függ a kampány teljesítményétől. Gondolunk itt az alapvető kampánykezelésre, a kifizetésekre, a technikai háttérre, a folyamatos nyomonkövetésre, ellenőrzésre és a rendszerhasználatra, és mindazon alap tevékenységekre és folyamatokra, amelyek egy affiliate kampány futtatásához elengedhetetlenül szükségesek.

 

Változások az ÁSZF-ben 2023.11.1-től

 

Hálózatfejlesztés, piaci terjeszkedés és megújult rendszer 2024-re

A 2024-es év döntő jelentőségű lesz a Dognet affiliate hálózat számára, hiszen a rendszer új, továbbfejlesztett változatával készülünk. Teljesen új környezet várja majd a hirdetőket és a partnereket is. Így még jobb élményben lesz részük az affiliate kampányokkal való munka során.

Jövőre a kampányok könnyebb kezelése mellett új modulokat és funkciókat is találtok majd a Dognet rendszerében. Ezek teljesen új és eddig ismeretlen lehetőségeket nyitnak meg a publisherekkel való együttműködésben. A Dognet jelenleg még „csak” egy affiliate hálózat, de egy év múlva már médiapiactér lesz, ahol egyéb promóciós lehetőségeket is találhatsz webáruházadnak.

2024 a Dognet hálózat egy teljesen új korszakát jelenti majd az ügyfelek számára. Az egyirányú professzionális eszközből többplatformos lesz, ügyfeleik pedig Európa-szerte dolgoznak majd partnerekkel globálisan.

Štefan Polgári

Az online marketingben már több mint 10 éve mozog. Társalapítója a DOGNET affiliate hálózatnak és az affiliate marketinget professzionális szinten műveli. Kollégáival együtt próbálják ezt a területet Szlovákián felemelni és minél több partnert bevonni.

Affiliate marketing webáruházak számára
INGYENES E-KÖNYV

Affiliate marketing webáruházak számára

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyben rengeteg hasznos információt találsz az affiliate kampányod helyes beállításáról és működéséről

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?