Hozd ki a maximumot a Black Friday-ből a Dognettel

Hozd ki a maximumot a Black Friday-ből a Dognettel

Az ünnepi vásárlási időszakhoz hozzátartozik minden webáruház, vásárló és publisher kedvenc shopping ünnepe is. A Black Friday idén november 24-re esik.

Ez azonban már régóta nem csak egy naphoz kötődik. Egész novemberben izgalmas kedvezményekkel, leárazásokkal és akciókkal várják a felhasználókat a webáruházakban. A vásárlók a kedvezőbb árakat nem csak karácsonyi ajándékok vásárlására használják, hanem drágább termékek rendelésére is, amelyekkel már az év során szemezgetnek, vagy a kedvezmények segítségével egészítik ki ruhatárukat, esetleg kipróbálják a kevésbé ismert márkákat, termékeket.

A Black Friday ajánlatok nagyszerű lehetőséget kínálnak az eladások növelésére és új ügyfelek szerzésére, akik közül sokan kedvenc kupon és cashback portáljaikon, valamint blogokon, magazinokon és közösségi hálózatokon keresik majd meg a legjobb ajánlatokat.

2022-ben a Dognet partnerei 1 376 283 eurós forgalmat bonyolítottak le csak a Black Friday hétvégén, amely az előző hónaphoz képest átlagosan 133%-kal több megrendelést jelentett hirdetőinknek.

Te is szeretnéd a legtöbbet kihozni a Black Friday-ből a Dognettel közösen? Mutatjuk, hogyan.😊

 

Oszd meg velünk Black Friday ajánlataidat

Egy jól átgondolt Black Friday akció előkészítése minden webáruházban elég időigényes. A Dognet partnerei segítségével pedig eljuttathatod több ezer új felhasználóhoz.

Elég, ha e-mailben tájékoztatsz minket a közelgő eseményről, amely nem vesz igénybe 5 percnél többet.

Partnereink megtalálják  az összes Black Friday akciót egy helyen

Partnerünk vagy, és nem szeretnél lemaradni a webáruházak által tervezett érdekes eseményekről? Nem csak a kupon feedben, hanem külön listában is megtalálod az összes novemberi akciót, amiről a hirdetők tájékoztattak bennünket:

A Black Friday akciók listája a Dognet partnerei számára

Stratégiai együttműködés hirdetők és partnerek között

Bár a Black Friday nagyszerű lehetőséget kínál a konverziók megsokszorozására, a konkurencia célja is ugyanez. Idén is azt javasoljuk, hogy a kiválasztott partnerekkel vágjatok bele szorosabb együttműködésbe, és tűnjetek ki ti is a rengeted ajánlat közül.

A legtöbb publisher egy emelt jutalék vagy exkluzív kedvezménykód fejében nagyobb kiemelést tud biztosítani weboldalán, közösségi oldalakon vagy a hírlevélben való jobb elhelyezés formájában.

Szívesen segítünk a megfelelő partnerek kiválasztásában és az együttműködés megszervezésében – akár hirdetőnk, akár partnerünk vagy. Csak lépj velünk kapcsolatba a patho@dognet.com címen.

Sok-sok konverziót kívánunk😊

Affiliate marketing webáruházak számára
INGYENES E-KÖNYV

Affiliate marketing webáruházak számára

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyben rengeteg hasznos információt találsz az affiliate kampányod helyes beállításáról és működéséről

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?