Elindítottuk az Inserta rendszert – „Adsense” a Dognet hálózat Hirdetőinek affiliate termékeire

Elindítottuk az Inserta rendszert – „Adsense” a Dognet hálózat Hirdetőinek affiliate termékeire

Már egy pár hónapja dolgozunk az „Inserta” reklámrendszeren. A Dognet hálózat affiliate partnerei ennek segítségével reklám boxot (script) szerezhetnek, amely kulcsszavak alapján automatikusan megtalál megfelelő termékeket és megjeleníti a releváns termékeket. Ez kontextuális célzás, amelyet olyan reklámrendszerekből ismerhettek, mint a Google Adsense vagy az ETARGET.

✅ A rendszer célzás alapján több, mint 12 000 000 termék közül válogat
✅ A termékeket csak olyan kampányokból válogatja, amelyekben a partner jogosultsággal rendelekzik
✅ A partnernek egy teljesen konfigurálható box áll rendelkezésére
✅ Elég elindítani és a boxban található termékek aktualizálásáról gondoskodik az Inserta rendszer

Most lehetőségetek van BETA stádiumban kipróbálni a rendszert.

 

 

A rendszer automatikusan működik. Miután beállítottad a box dizájnját és elhelyezted oldaladra, a célzás automatikusan fog működni. A rendszer megtalálja a megfelelő termékeket azokban a kampányokban, ahol partneri jogosultságod van.

Automatikus keresés és kulcsszavak manuális beírása

A rendszert és a boxot a generálásnál tetszés szerint állíthatod be az alapján, hogy akarod-e, hogy az Inserta a kulcsszavakat a kisérő szövegből vegye ki, vagy a kulcsszavakat te akarod definiálni.

A legpontosabb célzés érdekében azt ajánljuk, hogy a boxot minden cikkbe külön helyezd el és add meg hozzá a releváns kulcsszavakat. Akár egy szó is elég – a termék, amit ott látni akarsz. A rendszer pedig automatikusan kiválasztja azt, ami a legjobban passzol.

A célzás automatikusan is működhet, de a legpontosabb eredményeket úgy érheted el, hogy minden boxhoz külön megadod a releváns kulcsszavakat.

Ha például a kutyatartásról írsz cikket, helyezz el a cikkben egy boxot és add meg a „kutyaeledel” kulcsszót. Így ebből a termékkategóriából fog a box termékeket mutatni.

Ideális formátum cikkekre

Az Inserta rendszert főleg cikkekben elhelyezett „banner” formátumra terveztük. Ezáltal nem teljesen olyan formátum, amelyet Google Adsense példájára az oldal sidebar-jába vagy láblécébe helyeznél el. A klasszikus banner pozíciókra jobban passzol a Google reklám. Célzott cikkekre viszont jobb az Inserta.

A boxot a beállításokon belül teljesen hozzá tudod idomítani weboldalad dizájnjához. Beállítások gazdag kínálatát találod, elég belőlük választani, és beállítani a boxot.

Ne felejtsd el, hogy a box címét és a buttonokon található szöveget is be lehet állítani. Mindent megtalálsz, amivel telejsen hozzá tudod idomítani a boxot weboldaladhoz és cikkedhez.

Az elhelyezéshez elég két kód

  1. Az első maga a termék box script. Ezt hasonló módon helyezed el, mint egy Google reklámot vagy akármilyen scriptet – oda, ahol akarod, hogy a box megjelenjen. Úgy, mint egy Google Adsense vagy ETARGET reklámot.
  2. A második (hosszabb) az inicializációs script, a láblécbe a </body> tag elé kell elhelyezni. Ez egy site-wide script, hasonlóan mint a Google Analytics.

Az Inserta-t már megtalálod az adminisztrátorban

Elég megnézni a menüt és rákattintani a konfigurációkra. Az aktuális funkciók mellett továbbikat is előkészítünk:

🚀 Javítjuk az automatikus célzást
🚀 AI-t célzásra és a boxokba kiválasztott termékek sikerének kiértékelésére

Ha bármi kérdésetek lenne, írjatok a morvai@dognet.com címre 

Kiváncsian várom a visszajelzéseket! 🙂

 

 

Affiliate marketing webáruházak számára
INGYENES E-KÖNYV

Affiliate marketing webáruházak számára

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyben rengeteg hasznos információt találsz az affiliate kampányod helyes beállításáról és működéséről

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?