A Dognet hirdetők Black Friday akciói 2021

A Dognet hirdetők Black Friday akciói 2021

November, november, szürke, zimankós november. De szerencsére közeledik a fény az éjszakában, amit várva vár minden hirdető és partner egyaránt – közeledik a Black Friday! November 26-án lesz eme csodálatos „ünnep”, amelytől minden e-commerce szereplőnek gyorsabban ver a szíve!

És persze csak úgy mint az utóbbi években, idén is készítettünk nektek, kedves Partnereink, egy részletes táblázatot, amely összefoglalja a kuponokat, bannereket és egyéb akciókat hirdetőinktől, akik részt vesznek az ezévi shopping-lázban!

Black Friday 2021 táblázat

A táblázatot folyamatosan aktualizáljuk, bővítjük, és ezt az utolsó pillanatig, tehát figyeljétek lépten-nyomon azokat a kampányokat, amelyek benneteket érdekelnek.

Idén is van újdonság – kommunikálj egyenesen a hirdetőkkel!

Hálózatunk folyamatos fejlesztést élvez köszönve a első osztályú informatikusainkank. A kemény munkájuk gyümölcse pedig megegyszerűsíti a Ti tevékenységeiteket is. Ebben az esetben ez a Kommunikációs modul (Communication module), amely segítségével közvetlen tudtok tárgyalni azokkal a hirdetőkkel, akik ezt a formáját a kommunikációnak kívánják és engedélyezik. Ezt a táblázatból tudjátok kivenni, YES vagy NO, azaz IGEN vagy NEM. A modul segítségével ezekkel a kampányokkal az adminisztrátoron belül tudjátok felvenni a kapcsolatot, és extra együttműködésben tudtok megegyezni, tárgyalhattok speciális jutalékokról, valamint további információs anyagot, fényképeket, terméktesztelés esetén akár termékeket is tudtok kérni tőlük.

Amire viszont legyetek szívesek odafigyelni, az az, hogy ne spammeljétek fölöslegesen a kampányokat irreleváns kérésekkel, hozzáfűzésekkel, kommunikáljatok érthetően, magyarázzátok el tisztán milyen ajánlataitok, elképzeléseitek vannak a kampánnyal kapcsolatban. A legjobban akkor megy a közreműködés, ha mindkét fél tisztelettel kezeli a másikat.

Hirdetőink extra promót is igényelnek

A táblázatban találtok még egy új oszlopot „Extra promo”-val megjelölve. Ha ott YES van bejelölve, akkor a hirdető kiválasztott Partnereknek a Black Friday alatt speciális, egyéni kódokat tud adni, valamint magasabb jutalékot tud neki kínálni extra promóért. Ha a konkrét kampánynak engedélyezve van a kommunikációs modul is, akkor ezt egyenesen meg tudjátok tárgyalni. Ha nincs, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot a morvai@dognet.com címen. Ez akkor is érvényes, ha bármilyen kérdésetek lenne a Black Friday-el kapcsolatban.

Figyeljétek tehát a táblázatot, és készüljetek fel egy igazi shopping extravaganzára az idei Black Friday-en!

Kristof Braunsteiner

Affiliate Manager for Hungary and DACH

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?