Affiliate webek típusai

Affiliate webek típusai

Cikket írni a világ TOP affil webeiről aegyáltalán nem könnyű feladat. A partnerek szigorúan őrzik a know-how-ot, amire szert tettek és kevés ember ír róla igazán nyíltan.

Blog webek, recenziók

Vegyük például a WPlift.com-ot: CMS WordPress-ről szóló blog, melynek hírlevelére én is örömmel feliratkoztam. A WPlift.com élő és szép példája egy konkrét területre összpontosító blognak. Utasítások, hostingok, plugin referenciók (ingyenesek és fizetettek), WordPress témák referenciója, kedvezmények fizetetett modulok és témák vásárlására,….sőt még WordPress támogatás is. Ilyen ez a blog, ahova minden WordPress-es betéved. wplift   Amennyiben próbálkozik az affiliate marketing bevezetésével, kövesse ezt a szabályt: „Go one inch wide and one mile deep” Találjon egy konkrét célt, szűk embercsoportot, szűk specializációt és váljon az adott téren specialistává. Hasonlóan mint a WPlift.com blog a WordPress terén, Önnek is TOP specialistává kell válnia a saját kiválasztott területén belül.  

Még egy magazint csinálni az egészségről talán a legnagyobb hiba volt. Nem tudom, miért csináltam, ha már egy magazinom az egészségről van és ugyanúgy nem működik.

Szűk területre kellett volna specializálódnom és erősen tartani magam hozzá. Specialistává válni a területen és csak azután terjeszteni tovább azt.

Peter Chodelka

Néhány példa blogos oldalakról 1 konkrét specializálódással: MoneySavingExpert.com, TheWireCutter.com, DatingAdvice.com,…  

Kuponoldalak

A kedvezmények és akciók mindig hatásosak voltak és továbbra is működni fognak. Miért ne nyomhatnánk ezeket az akciókat egyenesen az emberek orra alá? promopro   Szándékosan nem írtam a feliratba konkrét webet. Ugyanis kuponos affil webet rengeteget talál az interneten: PromoPro.com, CouponFollow.com, RetailMeNot.com, MoneySavingMom.com,…Létezik sok magyar kuponos web is, elég kigooglezni 🙂 Ahol jelen van a konkurenció, ott nagy mértékben oldani kell a SEO-t és SEM-et. Ezért, ha ebben a szegmensben gondolkodik, készüljön fel egy kemény küzdelemre a Google Search pozíciókért. Sablon-okkal nincs gond, még egyenesen a WordPress-ben se.  

Vásároljon és szerezze vissza pénze egy részét

Tehát, CashBack webek. A CashBack portálok olyan partnerek, akik saját felhasználóikon keresztül generálják az eladást, akiket utána megjutalmaznak a saját províziójuk egy részével.   A legnagyobb CashBack portálok közé tartozik UK-ban a TopCashBack.co.uk. Nagy hátrány viszont a hatalmas leterhelés az oldal működése szempontjából, összeköttetés az affil rendszerekkel, saját felhasználók kifizetése és azok támogatása. Megéri elolvasni:
Katka Novotná

Viac ako dva roky som pracovala na pozícií e-commerce marketér a zvyšovala som obraty rôznym eshopom. Niektoré z nich sa vyšplhali až na Shop Roku (ocenenie od Heureka.sk). Mám skúsenosti s PPC Adwords aj Facebook. Analytics mi je veľmi blízky. Pre reklamnú agentúru Wiktor Leo Burnett som pomáhala s UX/UI webových projektov a aplikácií pre veľkých klientov. Vo voľnom čase tvorím webové stránky založené prevažne na WordPresse.

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?