Használja ki a domain erejét affiliate kampányoknál

Használja ki a domain erejét affiliate kampányoknál

A dognet affiliate hálózat nem csak a bannerekről szól. Ha nagy látogatottsága van az oldalának, traffic-et a keresésből is szerezhet és jutalékokra változtathatja nagy befektetések és reklámfelület elfoglalása nélkül az oldalon. A dognetben talál kampányokat, amelyeket másképp is elhelyezhet az oldalon mint bannerek formájában. Ezek olyanok, ahol a leadeket és akciókat közvetlenül Önnél gyűjthetik. Tehát a felhasználó kitölt egy űrlapot vagy közvetlenül a partner oldalán rendel és nem kell átkattintania a hirdető oldalára. Ha erős domain-je van, elég létrehozni egy minisite-ot és elhelyezni az iframe űrlapot egyenesen a weben. Utána csak átkapcsolni a subdomaint, ezzel támogatva a minisite-ot. A traffic-et az optimalizációnak és a domain erejének köszönhetően Google-ból fogjuk szerezni. Így lehet gyorsan eredményeket szerezni, főleg long-tail kulcsszavakra. A kihasználás nem ér véget kizárólag az iframe űrlapnál. Minisite-on helyezhet el bannereket, szöveges linkeket és más hasonló kampányokat is.
Ezáltal létrehozhat különféle aloldalakat a weben és kihasználhatja a web lehetőségeit teljes mértékben. Long-tail kifejezéseket nagyon könnyű elkapni főleg azért, mert a minisite „erőt” és autoritást szerez a fő domaintől.
Traffic-et szerezhet úgy is, hogy létrehoz a menüben vagy máshol a weben „átkattintó/hivatkozó” gombot a minisite-ra. A látogató az Ön honlapján marad, de feldolgozhatja az affiliate kampányon keresztül is. Ha tanácsot szeretne kérni, bármikor rendelkezésére állunk.
Štefan Polgári

V online marketingu sa pohybuje už viac ako 10 rokov. Spoluzaložil affiliate sieť DOGNET a affiliate marketingu sa venuje na profesionálnej úrovni. Spoločne s kolegami sa snažia tento odbor na Slovensku pozdvihnúť a zapojiť čo najviac publisherov.

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?