Hogyan kell elrejteni az affiliate linket

Hogyan kell elrejteni az affiliate linket

Készítettünk Önnek egy rövid, de tanulságos cikket arról, hogyan dolgozzunk „direct link”-ekkel és így elrejthetjük az affiliate linket. Gyakran megtörténik, ha az ember látja, hogy „affiliate link”-re fog kattintani, végül kikerüli. Az lenne a legideálisabb, ha az affiliate linkekbe nem kellene becsúsztatni affiliate „ID”-ket és egyszerűen csak működne. A mi Post Affiliate Network-unk DirectLinks funkciót tartalmaz, amely lehetővé teszi a munkát „tiszta” linkekkel.

Hogyan működik?

A DirectLinks egy magasabb szintű funkció, amely lehetővé teszi a látogató egyenes átutalását az URL-en keresztül minden más paraméter nélkül.

Így például ez helyett: http://www.oursite.com/?a_aid=12345&a_bid=67890 elég használnia ezt: http://www.oursite.com

DirectLink előnyei

Ennek az átutalás módnak több előnye van:
  • A látogató nem tudja, hogy partnerlinkre kattint át
  • Ha DirectLinket fog használni, senki se fogja tudni, hogy affiliate kampányról van szó
  • A látogató nem fogja tudni kitörölni a paramétereket az affiliate linkből
  • Növekszik a kattintások valószínűsége

Hogyan működik

Egyszerűen: ha hozzáaadja a saját „DirectLink”-jét a rendszerbe és konverzió történik, amely az Ön webjére utal, a konverzió Önnek számítódik be. Kb. 95% megbízhatósággal működik a dolog. Az adminisztrációban pontos technikai leírást talál.

Kényelem

Ha beállítja a projekten a DirectLinks-et, nem kell törődnie az affiliate kódokkal és úgy helyez linkeket a hirdetőkre, ahogy akar. Szükséges affiliate ID-k nélkül. Ez abban az esetben is jó, ha delegálja a munkát – nem kell feleslegesen bonyolult magyarázatokba merülnie. Elég megmondani a szerkesztőknek, hogy egyszerűen csak utaljanak az adott projektre.

Kevés korlátozás:

  • A DirectLinks-be csak olyan domént helyezhet, amelynek ténylegesen a tulajdonosa (nem lehet Blogspot.hu, Facebook.com, Google.com stb.).
  • Nem használhat a doménen SSL (HTTPS)-t.
  • A linket nem kapcsolhatja át bármilyen reklámrendszeren vagy kattintás számolón keresztül – egyszerú és tiszta hyperlink-nek kell lennie, hogy a konverzió „utalójába” beíródjon a helyes domén.

Hogyan csinálja

A bal menübe hozzáadtuk a DirectLinks tételt. Szóval, hozzáadhatja a saját doménját, esetleg a követő csatornát vagy határozottan bedefiniálja, hogy erről a doménről csak egy kampány fut. Hozzáadás után muszáj jóváhagynia még a DirectLinket, ami munkanapokon másodpercek vagy percek kérdése. Szóval, DirectLink-re fel! Több információt a rendszerszállító officiális oldalán találhat: Direct Link TrackingDirectLink tracking.
Štefan Polgári

Az online marketingben már több mint 10 éve mozog. Társalapítója a DOGNET affiliate hálózatnak és az affiliate marketinget professzionális szinten műveli. Kollégáival együtt próbálják ezt a területet Szlovákián felemelni és minél több partnert bevonni.

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?