HotDognet Affiliate Meetup #3 – Eszmecsere és Networkölés immár harmadszor

HotDognet Affiliate Meetup #3 – Eszmecsere és Networkölés immár harmadszor

Mindnyájan megszoktuk már a Zoom-meetingeket, az online-megbeszéléseket, és persze, hogy lehet így is nagyon sok tudást és információt cserélni. De azért egy igazi, klasszikus meetup, ahol személyesen és távol a billentyűzettől tudunk találkozni és megvitatni az affiliate világ legújabb, legérdekesebb és leginnovatívabb trendjeit egy ital mellett, na az mégis csak jobb és kellemesebb formája az eszmecserének. Ezért tölt el nagy örömmel, kedves Partnerek, hogy meghívhatlak benneteket az immár harmadszor megrendeződő HotDognet Affiliate Meetupra, amely szeptember 23-án, Budapesten az URBANFOOD Café & Coworking helységeiben, 18:00 órai kezdettel lesz megtartva. Mondanám hogy gyertek networkölni mint a korona-előtti időszakban, de sajnos ez az  esemény is a pandémia árnyékában fog zajlani, és a járványügyi intézkedések miatt a résztvevők száma 30 főre van limitálva. Ezért megkérlek benneteket, hogy regisztáljatok az eseményre ezen az oldalon. A részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött.

További infókat a programról a meetup facebook-esemény oldalán találtok, amit folyamatosan updatelünk. Meglepetés is vár rátok!

A legutóbbi meetup még 2019-ben volt, ebben a blogposztban olvashattok róla (és még egy pár fénykép is van az estéről), hogy milyen volt a hangulat, és a prezentációkat is meg tudjátok nézni.

Gyertek el, osszátok meg tudásotokat másokkal és szívjátok fel mások tudását! Hallgassátok meg a prezentációkat és vitassátok meg a hallottakat! És mind ezt egy frissítő mellett, kellemes légkörben, nem a képernyő előtt.

Örömmel várunk Titeket!

Kristof Braunsteiner

Affiliate Manager for Hungary and DACH

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?