Médiakampányok is elérhetők hálózatunkban

Médiakampányok is elérhetők hálózatunkban

Újdonsággal készültünk partnereink részére, a jutalékokon túl egy másik bevételi forrást ajánlunk most nektek. Médiatartalomért és segítségért cserébe extra jutalékhoz juthattok, amely nem mérhető a “jutalékokon” keresztül.

Mi érdekli hirdetőinket?

Klasszikus értelemben vett PR cikkek, különféle közösségi média együttműködések, linkmegosztások. A médiakampány elérhető néhány klasszikus affiliate kampánynál. A leírásnál megtaláljátok, hogy mi az, amiben a hirdetőnek segítségre volna szüksége, mit igényel és hozzávetőlegesen ezért cserébe mit kínál. A médiakampányok leírását az affiliate kampányok végén találjátok meg.

Azt, hogy melyik kampányunknál érhető el médiakampány, a Kampányok menüpont alatt találjátok meg, a szűrő résznél kattintsátok be a “Media” részt.

Hogy működik?

  1. Kiválasztjátok a médiakampányt.
  2. Ellenőrzitek, hogy megfeleltek-e a feltételeknek.
  3. Ha igen, kérvényezitek, hogy elérhető legyen számotokra a médiakampány.
  4. Megírjátok, hogyan tudtok a hirdetőnek segíteni.
  5. E-mailben megegyeztek.
  6. A jutalmat a hirdető jóváírja a médiakampányban, és megtaláljátok a klasszikus jutalékok között.

A Dognet hálózat együttműködések “közvetítőjeként” és “pénztárcaként” működik. A hirdető médiapartnereket szerez, a partner pedig újabb bevételi forrást. A két fél közötti megegyezésbe nem szólunk bele és nem is garantálunk semmit. A médiakampányok esetében nekik kell megegyezniük és ügyelniük arra, hogy minden teljesült-e.

Mire figyeljünk?

  1. A médiakampányba való belépés kérvényezésekor a lehető legrészletesebben írjátok le, hogy mit kínáltok. Számok, összegek, elérés. Gyakorlatilag mindent, hogy a hirdető pontosan tisztában legyen vele, hogy mit kínáltok.
  2. Világosan egyeztessétek az együttműködés részleteit, milyen lesz a folyamat, milyen eredményeket várhatók. Mi, hol, mennyiért. A Dognet csak a közvetítő szerepét tölti be, és a kifizetést intézi. Nem őrködünk a médiaegyüttműködés felett. 🙂
  3. Reális elvárásaitok legyenek, és jó partnerként álljatok az együttműködéshez. A hirdetők meghálálják ezt, ebben biztosak vagyunk.

Bátran vágjatok bele! 🙂

Štefan Polgári

Az online marketingben már több mint 10 éve mozog. Társalapítója a DOGNET affiliate hálózatnak és az affiliate marketinget professzionális szinten műveli. Kollégáival együtt próbálják ezt a területet Szlovákián felemelni és minél több partnert bevonni.

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?