Províziós évzárás 2019 partnereink részére

Províziós évzárás 2019 partnereink részére

Ahogy minden évben, az új, 2020-as év elején is vár minket az elmúlt év lezárása. Hogy fog ez zajlani, és mire kell a partnereknek készülniük?

Nem húzom feleslegesen a szót, vágjunk bele

  1. 2019.12.20-ától már nem küldünk felhívást számlakiállítsára, még ha a kifizetést kérvényezitek is. Az évnek csak egy ilyen időszaka van, a többi hónapban sokszor akár egy órán belül is kifizetjük nektek. 😉 Köszönjük!
  2. 2020.1.15-én minden partnerünk megkapja a számlázásra való felszólítást. Ezt mindenki meg fogja kapni, ha több mint 10 euró vár kifizetésre a rendszerünkben (leszámítva a regisztrációs bónuszt).
  3. Mindent megteszünk azért, hogy a legtöbb 2019-es konverzió addigra ki legyen értékelve.

  4. 2020.1.15-étől 30 napos teljesítéssel küldjétek majd a számlát, hogy győzzük azokat kifizetni. Év elején mindig ez van. A számlákat igyekszünk pár nap alatt kifizetni, de a biztonság kedvéért kérjük ezt. 😉 

  5. Ha a számlát 2020.1.19-ig kiállítjátok, a teljesítési dátuma legyen még 2019, 2020.1.20-ától pedig már 2020-as teljesítéssel állítsátok ki.
  6. Minél előbb kiállítjátok a számlát, annál előbb ki tudjuk fizetni. 😉

Fontos információ: Az, aki a felhívást követően 2020.2.29-ig nem állítja ki a számlát, elveszíti a kifizetéshez való jogát. A számla kiállítására 2 hónapja van minden partnernek. A határidő lejártát követően a partner elveszti a 2019-es kifizetésekhez való jogát.

Ez azért szükséges, mert nincs lehetőség „átvinni“ a régebbről származó jutalékokat, ugyanis ez problémát jelenthet mind a mi, mind a partnereink könyvelésében is.

Bízom benne, hogy ez így mindenki számára érthető. Sikerekben gazdag 2020-as évet! 🙂

Štefan Polgári

Az online marketingben már több mint 10 éve mozog. Társalapítója a DOGNET affiliate hálózatnak és az affiliate marketinget professzionális szinten műveli. Kollégáival együtt próbálják ezt a területet Szlovákián felemelni és minél több partnert bevonni.

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?