Újdonság – Jutalékok gyorsított jóváhagyása

Újdonság – Jutalékok gyorsított jóváhagyása

Partnereink számára készítettünk egy speciális kampányjelvényt “GYORSÍTOTT JÓVÁHAGYÁS” felirattal, amely azt jelzi, hogy az adott kampánynál biztosított a konverziók gyors kiértékelése.

Gyakran találkozunk azzal, hogy a partnereknek sokáig kell várniuk az eredményeik kiértékelésére. Annak ellenére, hogy a folyamatot teljes cégszinten igyekszünk gyorsítani, nem egyszerű feladat. Ezért döntöttünk úgy, hogy bevezetjük ezt a jelzést, amely biztosítja, hogy a kampány során érkező konverziókat minimum kéthetente kiértékelik (többségében heti szinten). Hogy melyik kampányaink esetében érhető ez el, itt tudjátok megtekinteni.

Ha a hirdető mégsem értékeli ki a kampányokat olyan gyorsasággal, ahogy megegyeztünk, a jelzést eltüntetjük a kampányleírásból. A webshopok esetében azonban mindig figyelembe kell venni azt is, hogy a terméket ki kell szállítani, a vásárlónak pedig át kell vennie és ki kell fizetnie.

Folyamatban van a kiértékelések automatizálása is, tehát van mire várni. 😉

A gyors kifizetési folyamattal kombinálva így extra gyorsan hozzájuthattok a pénzetekhez.

Mindent megteszünk, hogy a pénzetek, amiért megdolgoztatok, minél gyorsabban a számlátokra kerülhessen. 🙂 Ha kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal!

Štefan Polgári

Az online marketingben már több mint 10 éve mozog. Társalapítója a DOGNET affiliate hálózatnak és az affiliate marketinget professzionális szinten műveli. Kollégáival együtt próbálják ezt a területet Szlovákián felemelni és minél több partnert bevonni.

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?