Black Friday 2022 a Dognetnél

Black Friday 2022 a Dognetnél

Nem is tudjuk hogyan, de az év legfőbb e-commerce időszaka már itt van a nyakunkon. Sebesen közeledik az év legnagyobb „shopping ünnepe” – a Black Friday, ami ebben az évben 2022 november 25-re esik.

Black Friday Partnereinknek

Úgy, ahogy már az utóbbi években is, ez évben is csináltunk nektek, Partnereinknek, egy átlátható táblázatot azon Hirdetőink kuponjaikkal, akcióikkal és bannereikkel, akik részt vesznek az ez évi Black Friday bonanzában. 

Black Friday akciók összegzése 

 

Black Friday Hirdetőinknek

Nektek, kedves Hirdetőink, mostanra már biztos megérkezett rövid kérdőívünk. Eme kérdőív segítségével tudtok minket informálni esetleges akciókról, amelyeket webshopjaitokban készítetek. Mi pedig továbbítjuk az infót a Partnereknek. 🙂 Akármilyen árengedmények, kiárusítások, árengedményes kuponok vagy másfajta akciók lehetnek

Ha még nem töltöttétek ki a kérdőívet, akkor azt most megtehetitek. Ha még nem döntöttétek el, mi lesz pontosan, akkor töltsétek ki később, illetve küldjétek el a morvai@dognet.sk címre.

Kitöltöm a kérdőívet 

Kedves Hirdetők és Partnerek, ne felejtsétek el, hogy ez az időszak tökéletes mindenféle extra együttműködésekre. Ezekről a kommunikációs modul segítségével is meg tudtok egyezni, mivel ezzel egyenesen az adminisztrátorban tudtok egymással kommunikálni.

Partnerek, ha az általatok választott Hirdetőnek nincsen Kommunikációs modulja, akkor írjatok nekünk egy e-mailt, és mi továbbítjuk neki ötleteteket. 

Arra kérünk benneteket, hogy csak releváns ajánlatokkal szólítsátok meg a kampányokat és mindig tisztán, érthetően írjátok le, mi a konkrét elképzelésetekA kommunikációs modult az adminisztrátorban találjátok, az Extra tools szekcióban.

Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne a Black Friday-el kapcsolatban, jelentkezzetek a morvai@dognet.sk címen.

 

Júlia Bačíková

Júlia má v Dognete na starosti kľúčové spolupráce, vzťahy a projekty

Affiliate marketing webáruházak számára
INGYENES E-KÖNYV

Affiliate marketing webáruházak számára

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyben rengeteg hasznos információt találsz az affiliate kampányod helyes beállításáról és működéséről

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?