Tippek májusra – Sportosan zárjuk a tavaszt!

Tippek májusra – Sportosan zárjuk a tavaszt!

Közeledik a május, a tavasz utolsó hónapja. Az a hónap, amikor az emberekben megerősödik a vágy a szabadban eltöltött pillanatok iránt. Az a hónap, amikor sok ember a tükörbe néz, és azt mondja magának: ideje eltüntetnem a karácsony és a húsvét következményeit. És hogyan is lehetne mindkét igényt jobban kielégíteni, mint a sportolással?

A Dognetnél a kampányokban minden sporthoz kapni megfelelő sportszereket, kiegészítőket és ruházatot! A futás rajongóinak van a webshopok kínálatában bőven futócipő, futóruha, és persze modern kütyük is, amik jegyzik a futó teljesítményét és útvonalát. Akik inkább a lassabb menetet szeretik és a turisztikának hódolnak, azokra túracipők, túrafelszerelés, napelemes mobiltöltők, hátizsákok várnak, és persze akik több napos kalandra mennének a vadonba, azok számára sátrak és további túlélőfelszerelés is van.

 Persze a dinamikusabb sportokhoz is bőven vannak sportszerek és kiegészítők, amiket lehet népszerűsíteni! A labdajátékok rajongóit focilabdákkal és kosárlabdákkal tudjátok meggyőzni, aki pedig az ütősjátékokat preferálja, azoknak a teniszütők, tollaslabdaütők és asztalitenisz szettek fognak örömöt okozni. Kerékpárokat és hozzá való táskákat, lámpákat, mobiltartókat, bukósisakokat és minden felszerelést, amit előír a KRESZ és azon túl is kapni, és az áru nem csak biztonságos és funkcionális, de sok esetben nagyon stílusos is!

Testépítéshez és fitneszhez is van minden, ami kell! Súlyzóktól kezdve fitneszmatracokon és jógaszőnyegeken keresztül a fitnesz- és edzőgépekig mindent kapni. És ne feledkezzünk meg a sporttáplálékról és táplálékkiegészítőkről, vitaminokról és kapszulákról, amik tökéletesítik az összes edzési rezsimet. Érdemes népszerűsíteni a fehérjés snackeket és más, koncentrált energiatartalmú snackeket is, mivel ezek nem csak edzések előtt, alatt és után alkalmasak, hanem nagyon jók hosszú túrákra vagy más olyan aktivitásokra, ahol az ember hosszú ideig van úton-lábon, és figyelni kell, hogy ne vigyen magával túl sok cuccot.

Alább bemutatok egy pár kampányt és találtok megint egy pár táblázatot összegezve azon kampányokkal, ahol sportruházatot, sportszereket és kiegészítőket, valamint táplálékkiegészítőket és vitaminokat találtok.

 

Yogabazaar.hu

A Yogabazaar egy már több éve működő webshop, ami jógafelszerelést és ajurvédikus életmódhoz szükséges kellékeket árul. A webshop már ismételten részesült Az Ország Boltja díjban. Jógaszőnyegek, jógaruhák és különböző kiegészítők és kellékek, sőt, még könyvek is kaphatók.

Egy pár adat:

  • 5% jutalék
  • 7.05% konverziós arány
  • 1.77€ átlagos jutalék

 

 

Gamisport.hu

A Gamisport egy fullos sport webshop. Sportruházatot és felszerelést kapni egyaránt. Vízi sport, fitnesz, kerékpározás, labdasportok – a világ szinte minden sportjához találtok felszerelést. Sátrak és turisztikai felszerelés is van, túrahátizsákok, outdoor cipők, teljes kempingfelszerelés beleértve grillel. Minőségi árut árulnak vezető gyártóktól, van miből böngészni és contentet összerakni, ami megszólítja majd látogatóitokat.

Egy pár adat:

  • Akár 6% jutalék
  • 0.81% konverziós arány
  • 3.28€ átlagos jutalék

 

 

MyProtein.hu

A MyProtein kampánya a sporttáplálkozásra fókuszál. Vitaminokat, fehérjékben, kollagénben, ásványi anyagokban, rostokban és további tápanyagokban gazdag táplálékkiegészítőket, ételeket és snackeket árulnak. Termékeik a legminőségibb összetevőkből vannak készítve, és minden étkezési igény számára találtatik megfelelő termék. Egy érdekesség: vannak külön termékeik gamerek számára is, tehát ha az e-sport is beleesik a népszerűsítési szférátokba, akkor ezt megéri meglesni.

Egy pár adat:

  • Akár 8% jutalék
  • 2.68% konverziós arány
  • 3.74€ átlagos jutalék

 

 

Sportruházat

Az alábbi táblázatban összegezve találtok kampányokat, ahol a fókusz a sportruházatra esik.

Kampány

Jutalék %

Webshop

Konverziós arány %

Átlagos jutalék EUR

Átlagos jutalék HUF

Yogabazaar.hu

5%

Kattints rám

7.05%

1.77

654

Nike.com/hu

Akár 3.5%

Kattints rám

2.32%

3.35

1239

Newbalance.hu

7.7%

Kattints rám

1.76%

0

0

Ironaesthetics.hu

Akár 15%

Kattints rám

14.23%

2.34

865

Waragod.hu

Akár 6%

Kattints rám

3.20%

1.93

714

Lifestyleshop.hu

Akár 10%

Kattints rám

1.45%

3.01

1113

Outletexperts.hu

15%

Kattints rám

0.77%

4.28

1583

Swimaholic.hu

Akár 12%

Kattints rám

4.67%

9.85

3644

 

Sportszerek, turisztika & kiegészítők

Ezekben a kampányokban sportszereket, labdákat, kiegészítőket, sátrakat, kerékpárokat és még okos sportkütyüket és mobiltartókat is találtok.

 

Kampány

Jutalék %

Webshop

Konverziós arány %

Átlagos jutalék EUR

Átlagos jutalék HUF

Gamisport.hu

Akár 6%

Kattints rám

0.81%

3.28

1214

Expondo.hu

7%

Kattints rám

16.13%

18.32

6778

Slevnuj.hu

Akár 15%

Kattints rám

3.76%

0.59

218

Pepita.hu

Akár 10%

Kattints rám

1.63%

2.32

858

Mindent-olcsón.hu

8%

Kattints rám

5.76%

2.91

1077

Electronic-star.hu

Akár 5%

Kattints rám

1.75%

6.63

2453

Alinda.hu

Akár 12%

Kattints rám

4.89%

3.61

1336

Alza.hu

Akár 1.5%

Kattints rám

0.82%

1.36

503

Bonus-shop.hu

7.5%

Kattints rám

5.19%

4.55

1684

MobileGo.hu

Akár 12%

Kattints rám

2.23%

1.44

533

Bluedigital.hu

10%

Kattints rám

25%

0.49

181

Mobilasz.hu

10%

Kattints rám

1.49%

1.53

566

 

Sporttáplálék, vitaminok és táplálékkiegészítők

Ebben a táblázatban pedig azokat a kampányokat találjátok, amelyek kínálatukban a sporttáplálkozásra teszik a hangsúlyt. Különféle snackeket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket, fehérjeporokat, italkeverékeket és koncentrált energia- és rosttartalmú ételeket találtok webshopjaikban.

Kampány

Jutalék %

Webshop

Konverziós arány %

Átlagos jutalék EUR

Átlagos jutalék HUF

FitStream.eu/hu

Akár 5%

Kattints rám

8.92%

0.8

296

MyProtein.hu

Akár 8%

Kattints rám

2.68%

3.74

1384

BiotechUSA.hu

8%

Kattints rám

10.18%

3.08

1140

 

Összegzés

Láthatod, kedves olvasó, hogy van miből választani a tartalom kreálására. Böngésszétek át a webshopokat és kínálataikat részletesen. Látni fogjátok, hogy nagyon jó kombinációkat lehet létrehozni és úgy népszerűsíteni a termékeket. Csinálhattok pl. egy útmutatót, mi minden kellhet a turisztikához. Mutassatok be egy pár hátizsákot, stabil, vízálló cipőket és ruházatot, és kombináljátok bele a high-tech kütyüket is, amik elérhetők a kampányokban, mint a napelemes töltők, navigációs és okosórák stb. Vagy csináljatok egy komplett útmutatót, mi kell a kerékpározáshoz, és mire kell ügyelni, hogy biztonságban találják magukat az emberek az utakon. A kezdők biztos, hogy meg fogják köszönni.

Engedjétek képzelőerőtöket szabadon és alkossatok, hozzatok létre attraktív tartalmat attraktív termékekkel! Sok sikert!

Kristof Braunsteiner

Affiliate Manager for Hungary and DACH

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?