AFFILIATE PROJEKT ÖTLETEK #3: Tanácsadó web

AFFILIATE PROJEKT ÖTLETEK #3: Tanácsadó web

Örömmel szolgálunk új ötletekkel Önöknek azzal kapcsolatban, milyen módon lehet kihasználni az affiliate marketinget. Ma egy nem átlagos és meglehet, hogy teljesen abszurd ötlettel állunk elő. De könnyen lehet, hogy valaki számára tanulságos és hasznos lesz 🙂

Aranytanács

Nemrég egy partner weboldalán online chat-et láttam. Gondoltam magamban, hogy ez milyen szuper értéket ad pluszba a weboldalnak. Viszont, nem kevés időt vesz igénybe a csetelés, csak úgy. Miért ne emelhetnénk ezt egy magasabb szintre?

Tanácsadó web

Például csinálhat egy weboldalt kifejezetten online tanácsadásra összpontosítva. Szűk körű beállítottsággal. Tanácsokat fog osztogatni, majd áttéríti az embereket az affiliate linken keresztül. Elég, ha jól választ. Például “fűnyírók”. Drága szegmens magas jutalékkal. Létrehoz egy landing page-et azzal, hogy segít kiválasztani a megfelelő fűnyírót. És Ön ezt valóban csinálni is fogja – googlezni mások helyett és végül tanácsot ad nekik. Konkrét weboldalra utalja őket azzal, hogy miért az a legjobb választás: fantasztikus szolgáltatások, gyors kézbesítés és más előnyök. És nézzük csak, rögtön bekeresett egy kis jutalékot!

Akiknek van idejük

Természetesen, ez a módszer nagyon távol áll a csodálatos és mesés “passzív jövedelem”-től. De jó kezdésnek bizonyul. Ha van ideje és főleg tudása “üzleti modell” téren, az nagyon jó alap. Lehet az mosógép, TV, fúrógép, pelenka, könyve, bármi. Nem aratott sikert az első kommunikáció után? Ne csüggedjen. Írjon az érintett személynek ismét, hogy már megvásárolta-e a terméket vagy se. Napíšte človeku znova, či si to už kúpil, alebo nie. Az online chat-en keresztül kicsit “életre tudja kelteni” a párbeszédet. Elég, ha először kikéri az e-mail címet.

Technikai oldal

A landing page-et Instapage-en keresztül is be tudja állítani – kész sablonjaik is vannak. Ha Facebookra be tudott jelentkezni, ez is ugyanúgy menni fog.

Kezdőnek ez kihívást jelenthet, de biztos többet ér ebbe időt fektetni mint azon lamentálni, hogy a világ igazságtalan.
Hogyan szerezzük az embereket a weboldalra Ideális az Adwords-on keresztül valamint kulcsszavakra célzott reklámokkal az Ön területén belül. Igen, minden bizonnyal az Adwords-be csak cégen keresztül tud bejutni és cégi kontóval. De aki keresi az utat, az megleli. Valószínűleg, mindenkinek van a családban vagy baráti körében ismerőse, akinek van cége és rajta keresztül regisztrálhat az Adwords-be. Megintcsak arról szól az egész, hogy csinálni akarja vagy csak beszélni körülötte. Vágjon bele, szorítunk Önnek! :)
Štefan Polgári
Štefan Polgári

Az online marketingben már több mint 10 éve mozog. Társalapítója a DOGNET affiliate hálózatnak és az affiliate marketinget professzionális szinten műveli. Kollégáival együtt próbálják ezt a területet Szlovákián felemelni és minél több partnert bevonni.

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?