Júniusi hírek és újdonságok, nem csak partnereknek

Júniusi hírek és újdonságok, nem csak partnereknek

Már most érezni a forró nyár közeledtéd, ezért nem is kételkedünk benne, hogy sokan már el is utaztak, és szabadságukat töltik. Ha épp egy kávézó teraszán ülsz, vagy a kertedben, esetleg a medence mellett olvasod ezeket a sorokat, maradj velünk, és olvasd el a Dognet hálózat újdonságait. 

 

Új kampányok

Májusban 7 magyar kampánnyal bővült a Dognet kínálata:

De számos új kampányt készítettünk elő, amelyek április folyamán jelennek majd meg hálózatunkban.

Májusi összegek

A nagy összegek így alakultak globálisan

 • Összesen 76 205 konverziót regisztráltunk
 • 297 272 € jutalékot fizettünk ki Partnereinknek (ez 478 700 729 HUF)
 • A rendelések értéke összesen 5 518 682 € volt (ez 2 036 424 975 HUF)

Ebből a magyar piacon:

 • Összesen 7998 konverziót regisztráltunk
 •  32 560 jutalékot fizettünk ki Partnereinknek (ez 12 064 215 HUF)
 • A rendelések értéke összesen 570 761 € volt (ez 211 479 837 HUF)

Bővebben a globális eredményeinkről itt olvashatsz. 

Konverziók és jutalékok szegmensekre való eloszlása május 2023 a magyar piacon

Ebben a hónapban a konverziók és jutalékok szintje nem hozott drasztikus változásokat. A legnagyobb emelkedés az Egyéb szegmensben volt megfigyelhető mindkét szempontból – a konverziók száma 5%, a jutalékok 3% arányban nőttek. A jutalékok szempontjából az Elektronika szegmens 1% növekedett, és az Egészség és táplálkozás szegmens is ugyanilyen növekedést produkált a konverziók és jutalékok eloszlását illetően is. 1% esett a Divat és szépség a konverziókat illetően, és 2%-t a Lakás és bútor szegmens. A Sport szegmensben 2%-ot esett a konverziók aránya, illetve 3%-at a jutalékoké.

Az Egyéb szegmens kampányai, amelyek a legtöbb forgalmat hozták partnereinknek májusban:

 1. Pepita.hu
 2. Refundo.hu
 3. Wolt.com/en/hu (for cashback)
 4. Vagyaim.hu
 5. Szexshop.hu

Így változtak az egyes szegmensek 2023 áprilisa és májusa között a magyar piacon

A konverziók száma alapján

Az elmúlt hónapok stagnálása után a konverziók száma szinte az összes kategóriában emelkedett, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. A legnagyobb mértékű növekedés az Egyéb szegmensben történt, ahol 25% több megrendelést rögzítettünk, mint az előző hónapban. 9% növekedés figyelhető meg a Divat és szépség kategóriában is és 11%-kal pedig az Elektronika kategória lett több az előző hónaphoz képest. Az Egészség és táplálkozás szegmensben sem lehet ok panaszra, hiszen itt 22% emelkedést figyelhettünk meg áprilishoz képest. A Lakás és Bútor szegmens alig változott, a Sport szegmens pedig egyedüli kategóriaként konverziószámban most csökkent.

Az Egyéb szegmens kampányai, amelyek a legtöbb megrendelést hozták májusban:

 1. Pepita.hu
 2. Zooplus.hu
 3. Refundo.hu
 4. Bluedigital.hu
 5. Wolt.com/en/hun (for cashback)


Rendelések átlagos értéke szerint

Lássuk, mi a helyzet a rendelések átlagos értékével az elmúlt hónaphoz képest. Jelentős csökkenést csak az Egyéb és a Sport kategóriákban regisztráltunk – az előbbi 11€-val, míg az utóbbi 9€-val lett kevesebb. Elhanyagolható, csupán 1€-val alacsonyabb érték figyelhető meg az Egészség és Táplálkozás szegmensben. 1€-val nőtt az Elektronika átlagos kosárétéke. A Divat és Szépség, valamint Lakás és Bútor szegmensekben pedig emelkedést figyelhettünk meg.  

 

Jutalékok átlagos értéke szerint

Partnereink legnagyobb örömére, jelentős csökkenés egyik szegmensben sem volt megfigyelhető. Ahogy az előbbi esetekben is jól látszódott, a Sport kategória jutalékai csökkentek. Bár a rendelésszám és a kosárérték a Divat és Szépség szegmensben nőtt, a jutalékok csökkentek, de csak kis mértékben. A Lakás és Bútor kategóriákban pedig szép eredményeket figyelhetünk meg.


Távolugrók magyar piac

A távolugrók azok a kampányok a Dognetnél, amelyek egyik hónapról a másikra a legtöbbet erősödtek. Csak azokat a kampányokat tüntetjük fel, amelyeknek már az előző hónapban is legalább 40 konverziójuk volt.

 1. CCC.eu/hu for cashback              + 231%
 2. CCC.eu/hu for content                 + 158%
 3. Zooplus.hu                                      + 59%
 4. Xiaomishop.hu                              + 37%
 5. Bonprix.hu for cashback             + 31%

Kiknek lett a legsikeresebb a május? A CCC.eu/hu két kampánya is bekerült a távolugrók közé, nem kis mértékű növekedést produkálva. A múlt hónap kedvezett a Zooplus.hu-nak aki 59%-al teljesített jobban az előző hónaphoz képest. A Xiaomishop.hu már az előző havi toplistán is szerepelt, és úgy fest megállíthatatlanul nő az eladások száma továbbra is – májusban 37%-kal. A Bonprix.hu +31%-kal, az Alensa.hu 28%-kal míg a Pepita.hu +23% teljesített jobban. Csak így tovább 😊

 

Legsikeresebb kampányaink bevétel szerint a magyar piacon

 1. Pepita.hu
 2. 4home.hu
 3. Cosori.hu
 4. Electronic-star.hu
 5. Miniwebshop.hu
 6. MerkuryMarket.hu (for content)
 7. Estilofina.hu
 8. Klarstein.hu
 9. Xiaomishop.hu
 10. Timestore.hu

Lássuk a múlthavi TOP 10-es listát. A Pepita.hu továbbra is a csúcson, a második pedig ismét a 4Home.hu. A Cosori.hu egy helyet javított, ezzel leszorítva az Electronic-star.hu-t a dobogóról. A Miniwebshop.hu is szépen javított, és feljött a 5. helyre. 6. helyen a MerkuryMarket végzett, a 7. helyezett pedig egy új szereplő a listán, mégpedig az Estilofina.hu. Az utolsó három helyen a Klarstein.hu, Xiaomishop.hu és a Timestore.hu szerepelnek hasonlóan az előző hónaphoz képest. Minden hirdetőnknek szívből gratulálunk 😊

Ezek voltak partnereink legnagyobb bevételei 2023 májusában

Típus

Konverziók

Jutalék EUR

Jutalék HUF

Egyéb

2 133

15348

6047112

Tartalom

2 124

13320

5248080

Egyéb

4 105

10503

4138182

Tartalom

2 045

9815

3867110

Tartalom

5 821

9572

3771368

Egyéb

1 059

8947

3525118

Egyéb

3 081

8776

3457744

Tartalom

1 215

7581

2986914

Egyéb

2 746

7410

2919540

Tartalom

968

7219

2844286

 Az egyik partnerünk kérésére a táblázatban nem tüntetünk fel egy cashback/voucher portált. Az „Egyéb” cashback, voucher és CSS partnereket jelöl.

Összegzés és kampányajánló

A tavaszi zsongás meghozta a vásárlási kedvet is, ahogy az a konverziók számán is megfigyelhető volt. Bár a rendelésszám sok esetben nőtt, a kosárérték csökkent, így elmondható, hogy a többet vásároltunk, alacsonyabb értékben, vagy az olcsóbb termékeket választottuk. Ennek oka lehet a további áremelésekből fakadó bizonytalanság, de a nyári vakációra való spórolás is. Meglátjuk, mit hoz a nyár 😊 Most pedig ajánljuk figyelmetekben az alábbi kampányainkat.

A nyár az az időszak, amikor rövidebb-hosszabb időre elhagyjuk otthonunkat, ezért oda kell figyelni a házak, lakások fokozott biztonságára. Az Emos és a Home-robot.hu kampányokban háztartási elektronikai cikkek széles választékát találhatja meg, beleértve a biztonsági rendszereket is.

 

Emos.hu

Jutalék: akár 5,2%

Az Emos Csehország egyik legnagyobb elektronikai vállalata. Kínálatukban lámpák, meteorológiai állomások, csengők, antennák és még sok más termék széles választékát találja. Szakértői tanácsot adnak a vásárláshoz, ingyenes szállítást a rendelés összegétől függetlenül és 14 naponta új akciókat. Ez a kampány a szlovák, cseh, lengyel és szlovén piacra is elérhető.

Homerobot.hu

Jutalék: 10%

A biztonságtechnikai termékek mellett kínálatukban megtalálhatók a háztartási gépek és elektronikai cikkek – a porszívóktól és felmosóktól kezdve, a multifunkcionális gyorsfőzőkon és forró levegős sütőkön át a multimédiás központokig és fűnyírókig. A partnerek részére bannerek és XML feed is rendelkezésre áll, engedélyezett a CSS, PPC, kuponos és tartalmi partnerek is.

Sexyelephant.hu

Jutalék: akár 23%

A forró időjárást a nyár hozza, a forró hangulatról pedig a Sexyelephant.hu kampánya gondoskodik. A Sexy Elephant már 20 éve változtatja meg a szexről alkotott képünket, és inspirálja az embereket, hogy feszegessék a határaikat. Kiválasztja a legérdekesebb és legjobb játékokat a világ minden tájáról, és saját eszközöket fejleszt ki, amelyekbe saját tapasztalatait is beleépíti. Ezzel a vásárlók járnak jól, partnereink pedig a többszintű és egyedi jutalékszintjükkel, amely akár a 23%-ot is elérheti.

Topmark.hu

Jutalék: akár 10%

Akár kisebb, akár nagyobb kerttel rendelkezel, biztosan tudod, hogy mindig szükség van benne valamire. Mindenre a válasz a Topmark.hu, ahol a kerti szerszámok mellett kerti játékokat, barkácseszközöket is találsz. A vonzó jutaléknak minden típusú partnerünk örülhet, hiszen tartalmi és kuponos publisherekkel is együtt dolgoznak. A rendszerben pedig kupon, XML feed és bannerek is elérhetők.

Borgo.hu

Jutalék:7%

A nyár elengedhetetlen kellékei a strandpapucsok és szandálok. Szükség van rá akár a vízparton nyaralsz, akár a forró nyári napokat akarod túlélni a betondzsungelben. A Borgo.hu széles választékban kínál papucsokat és szandálokat olyan márkáktól, mint az Ipanema, Tamaris, Guess. A jutalék mindene partnerünknek egységesen 7%, a rendszerben pedig megtalálod a bannereket és az XML feedet.

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?