Milyen kampányokat érdemes népszerűsíteni januárban?

Milyen kampányokat érdemes népszerűsíteni januárban?

“New year, new me”. Ismerős, ugye? Januárban, az ünnepek után mindenki fáradt a sok vásárlástól, viszont tele vannak újévi fogadalmakkal. Talán leggyakrabban a fogyással, egészséges étrenddel, sportolással és úgy egészében az egészséges életmóddal kapcsolatban tesznek fogadalmakat az emberek. Ebben az időszakban tehát érdemes lehet olyan kampányokra fókuszálni, amelyek segítenek elérni ezeket a célokat. Nézzük, melyek is ezek a kampányok.

Idén mindenképp lefogyok! 

  • NutriversumA Nutriversum egy komplex táplálék- és étrendkiegészítő termékcsalád, amely a különböző alakformálással és gészségmegőrzéssel kapcsolatos célkitűzéseket támogatja. Széles termékskálájuk van, sok akcióval. A konverziós arány 8% körüli, konverziónként átlag 2,5 euró a jutalék.

Elkezdek sportolni / egészségesebben szeretnék élni

Ezek a fogadalmak gyakran kapcsolódnak a fogyáshoz is, ezért javasoljuk kombinálni a kampányokat. Népszerűsíthettek étrendkiegészítőket, sporteszközöket, de akár sportöltözetet is. Azok az emberek, akik elhatározták magukat, hogy többet szeretnének sportolni, ebben az időszakban fognak vásárolni sportkiegészítőket is.

  • BiotechUSA – Minőségi étrendkiegészítők sportolóknak. Széles termékskálával rendelkeznek azok számára, akik fogyni vagy épp tömeget növelni szeretnének, vagy teljesítményüket szeretnék javítani. A kampány konverziós aránya közel 7%, konverziónként átlag több mint 3 euró a jutalék összege.
  • MyProtein – A kampány négy mutációban érhető el (HU, SK, CZ, RO). Étrendkiegészítőket, vitaminokat és sportöltözéket is kínálnak. A konverziós arány 1-1,5% körül van, és egy konverzióért átlag 3-4 euró jutalékot kaphattok.
  • Alza.hu (Sport és szabadidő kategória) – Az Alza.hu-n az elektronikai eszközök mellett rengeteg kiváló sporteszköz is található, amelyek segíthetnek az újévi fogadalmak teljesítésében. A kampányt novemberben indítottuk, a jutalék mértéke akár 2,5%, kattintsatok a részletekért a kampány leírására. 
  • Yogabazaar.hu – Minőségi jógaeszközök a szőnyegktől kezdve a ruhákon át a különféle kiegészítőkig, párnákig. A kampánnyal 5% jutalékot érhettek el.
  • Top4 kampányok – Érdemes lehet különböző sportokra fókuszálni. Például a futókra célozhattok a top4running.hu / sk / cz kampányával, a futbalistákra a top4football.hu / sk / cz kampánnyal, a crossfit, fitness vagy erőnléti edzés kedvelőire pedig a top4fitness.hu / sk / cz kampánnyal.

Egészség, étrend és sport kategóriában sok kampányunk elérhető még. Ha esetleg szeretnétek tudni valamelyik másik kampány konverziós arányát, vagy bármilyen egyéb információra van szükségetek, amely nem szerepel a blogbejegyzésünkben, forduljatok hozzánk bizalommal. 🙂

Juhász Szabó Csilla

Affiliate Manager for Hungary

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?