Ezeket a kampányokat népszerűsítsétek márciusban

Ezeket a kampányokat népszerűsítsétek márciusban

A téli időszak nagyon megviselő tud lenni autók és motorkerékpárok számára, még akkor is, ha garázsolva vannak. A fagyos levegő befolyásolja a gumiból készült komponensek élettartamát, a só az utakról megtámadja a karosszériát és idővel hozzájárulhat a rozsdásodáshoz. A gumicsere ideje is közeleg, és ilyenkor van arra alkalom, hogy az ember ellenőrizze a téli illetve nyári gumik állapotát, hogy szükség esetén lecserélhesse. A tavasz tehát optimális időpont a karbantartásra, az autóápolásra és úgy teljesében járgányunk előkészítésére a nyárra, amikor megint extrém időjárási körülmények várnak ránk. És ha megnézzük, hogyan alakul az autópiac a pandémia és háború következtében, láthatjuk, hogy a járművek karbantartása fontosabb mint valaha, mivel az új autók gyártása a következő hónapokban jelentősen csökkenni fog, és ez kihatással lesz az elkövetkező évekre is.

Nézzük csak meg, mit kínál a Dognet erre a témára, kedves Partnerek! Olvasóitok biztos nem fognak csalódni. Autógumikat, egész kerék szetteket és egy csomó autókiegészítőt, mint pl. navigációs rendszereket, dísztárcsákat, indítókábeleket, tisztító- és ápolószereket kínálnak a résztvevő webshopok.

Gumiabroncsok

A jó gumi életmentő tud lenni. Ezért fontos lekontrollálni a váltás előtt, hogy vajon működőképesek-e még a nyári gumik? Vagy esetleg már elkoptak? Ha eljött a gumicsere ideje, akkor van két kiváló webshop a Dognetnél, ahol mindenki megtalálja a magáét.

Gumik.hu

A Gumik.hu személygépkocsi és motorkerékpár gumiabroncsokon kívül tehergépkocsikra is árul gumikat. A legfontosabb világmárkáktól kapható gumikon kívül külön felnik és komplett kerekek is vannak a kínálatban. És ami még csábító, mivel az autórajongók egy niche csoportját érdekelheti: oldimer gumik. Bannerek és XML feed tartoznak az elérhető kampányelemek közé, az elérhető jutalék pedig 3%.

Tirendo.hu

A Tirendo.hu kampánya szintén bő kínálattal szolgál. Személyautók, motorbiciklik és teherautók kívül ipari gépek számára is elérhetőek megfelelő gumiabroncsok. Ezen kívül további speciális abroncstípust is árulnak. A kampány 3% jutalékkal jár és a reklámelemek közül bannerek és XML feed érhető el.

 

 

A táblázatban láthatjátok, hogyan teljesítettek a kampányok az elmúlt fél évben:

Kampány Jutalék % Webshop Konverziós arány % Átlagos jutalék EUR Átlagos jutalék HUF
Gumik.hu 3 Kattints rám 6.25 5.69 2170
Tirendo.hu 3 Kattints rám 0.04 18.34 7000

Autóápolás és kiegészítők

Webshop.porzelackhungary.hu

Minden, ami az autóápoláshoz kell, az megkapható a Porzelack-nál. A Porzelack egy német cég, amely már 1958 óta kiváló autóápoló és ipari tisztítószereket gyárt. Felnitisztítők, műanyag ápolók, szagsemlegesítők, gumiápolók, samponok – ezek segítségével az autók kívül-belül csillogni fognak. 10% jutalék jár a sikeres közvetítésért, a reklámelemek közül pedig bannereket és XML feed-et lehet használni.

 

Autókiegészítők és egyéb

Ez persze nem minden. Van a Dognet-nél még jópár webshop, ahol olyan kiváló autókiegészítő kínálat van, hogy minden auto-moto rajongónak megörül a szive. Vannak akkumulátorok és minden ami a töltéshez kell, ablaktörlők, ablakmosók és mindenféle autókozmetika. Gondoljunk bele, hogy közeledik az utazási szezon, tehát a navigációs rendszerek meg tetőcsomagtartók iránt is fognak sokan érdeklődni. És ne felejtsük el a benti komfortot növelő kiegészítőket, mint a kormányhuzatok, masszázsmatracok, szagsemlegesítő „csodafák”. Minden van népszerűsítésre, csak a fantázia szabja meg a határokat. Az alábbi táblázatban megtaláljátok a kampányokat a hozzátartozó webshopokkal és egy pár adattal, hogyan teljesítetekk a kampányok az elmúlt fél évben. 

 

Kampány Jutalék % Webshop Konverziós arány % Átlagos jutalék EUR Átlagos jutalék HUF
Webshop.porzelackhungary.hu 10 Kattints rám 3.57 34.02 12990
Alza.hu akár 1.5 Kattints rám 0.78 1.34 510
Bonus-shop.hu 7.5 Kattints rám 6.47 4.32 1650
Euronics.hu 1.5 Kattints rám 1.97 3.51 1340
Expondo.hu 7 Kattints rám 11.54 17.18 6550
Hasznos-holmik.hu 10 Kattints rám 24.45 1.87 710
Bravuroshop.com 8 Kattints rám 27.78 2.51 950
Merkurymarket.hu 5 Kattints rám 0.43 14.39 5490
Mindentolcson.hu 8 Kattints rám 3.69 1.25 470
Ugyismegveszel.hu 10 Kattints rám 3.69 1.25 470
Pepita.hu akár 10 Kattints rám 1.59 2.21 840
Slevnuj.hu akár 15 Kattints rám 4.95 0.51 190

Ahogy láthatjátok, van miből választani, és méghozzá jól teljesítő kampányokból! Most már csak népszerűsíteni kell.

Egy pár tipp a népszerűsítéshez

Itt is persze csak a fantáziátok szabja meg a határokat. Mutassatok be olvasóitoknak különféle autókozmetikát. Hozzatok létre termékkatalógusokat gumiabroncsokkal, navigációs rendszerekkel vagy tetőcsomagtartókkal. Csinálhattok használati útmutatókat is arról, hogyan kell helyesen és alaposan használni az ápolótermékeket. Kombináljatok, próbálgassatok, és figyeljétek meg, mi működik a legjobban.

És így a végére van még egy tippem egy bónusz kampányra, amit hozzáfűzhettek cikkeitekhez. Népszerűsítsétek még az AXA-assistance.hu kampányát, ahol utasbiztosításokat lehet kötni. Olvasóitoknak biztos jól fog jönni egy utasbiztosítás ha külföldre fognak tervezni utakat. És ha már az autó karbantartásához keresnek valamit, akkor milyen praktikus az, ha rögtön lehet egy utasbiztosítást is kötni, és mi hamarabb elmenni utazni valahova. Itt vannak a részletek:

Kampány Jutalék % Webshop Konverziós arány % Átlagos jutalék EUR Átlagos jutalék HUF
AXA-assistance.hu 15 Kattints rám 13.85 8.61 3280

 

Sok sikert a népszerűsítéssel és sok sikeres konverziót!

Ha pedig bármi kérdésetek lenne, lépjetek velünk kontaktusba.

Kristof Braunsteiner

Affiliate Manager for Hungary and DACH

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?