Találkozzunk személyesen az Ecommerce Expo 2024-en

Találkozzunk személyesen az Ecommerce Expo 2024-en

Egy konferencia, mindig remek lehetőség azoknak, akik a webáruházuk vagy e-kereskedelmi szolgáltatásuk számára keresik az új lehetőségeket, és mindent egy helyen szeretnének megoldani. Ez az oka annak, hogy idén a Dognet sem fog hiányozni az egyik legrangosabb magyar e-kereskedelmi eseményről az Ecommerce Expo 2024 -ről.😉 Olyan online világban élünk, ahol egyre kevesebb a személyes kapcsolat, főleg az üzleti életben, ezért szeretnénk teljes mértékben kihasználni ezt a lehetőséget. Mikor? Találkozunk Budapesten 2024. február 29-én.

Jegyeket szeretnék az Ecommerce Expo-ra

 

Szeretettel várunk a standunkon!

Állj meg standunknál, ahol egy finom ital mellett beszélgethetünk a webáruházad vagy projekted affiliate marketing lehetőségeiről. Átvesszük az együttműködés alapjait, mit várhatunk tőle és egyáltalán mikor érdemes belevágni. Ezután megnézzük, hogy van-e értelme a webáruházad számára, illetve, hogyan lehet stratégiailag és gazdaságilag hosszútávon fenntartható módon beállítani.

A webáruházadnak már van affiliate kampánya? Gyere el és beszéljünk kampányod optimalizálásáról vagy éppen arról, hogyan teljesít. Mit tudnánk jobban csinálni, mi tetszik és mi nem. Fontos számunkra az elégedettséged.

Az egyik legragyogóbb standon megtalálsz minket. 😉

Szeretettel várunk benneteket.

 

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?