Májusi hírek hirdetőknek

Májusi hírek hirdetőknek

Észre sem vettük, de 2023 első fele már szinte a hátunk mögött is van. Lássunk egy rövid összefoglalót, mi is történt a hálózatban ez idő alatt 😊

10 éves a Dognet 

2023 különleges év a Dognet hálózat számára. Nyáron ünnepeljük a 10. születésnapunkat! 🥳

Nagyon örülünk, hogy ilyen nagyszerű hirdetőkkel és partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik megbíznak hálózatunkban, és akikkel együtt újabb és újabb sikereket érünk el. A 10 év megmutatta, hogy a becsületességen alapuló filozófiánk működik, és fair-nek lenni valóban megéri.

Ezt nem csak az idei születésnap bizonyítja, hanem egy újabb rekord, amelyet megdöntött a hálózat: márciusban 14 millió eurót fizettünk összesen partnereinknek. Ezt határt mindössze 3 hónappal az előző 13 milliós rekord megdöntése után léptük át.

A Dognet teljes csapata nevében őszintén köszönjük, és várjuk a következő együtt töltött éveket. 🙂

Kihasználod a CSS partnerekben rejlő lehetőségeket?

A CSS-partnerek a webáruházad termékeit hirdetik a Google-ben, ahol a vásárló által keresett kulcsszavaknak megfelelő releváns termékek jelennek meg különböző webáruházakból. A cél, hogy a webshopodra irányító linkek a lehető legjobb helyen szerepeljenek. Ebben segítenek neked a CSS partnerek, akikkel közvetlenül (vagy marketingügynökségen keresztül) valamint a Dogneten keresztül tudsz együttműködni.

Mivel a Google Shopping kampányban a kattintások árának más aukciós rendszere működik, mint a PPC-hirdetéseknél, több CSS-partnerrel is együttműködhetsz anélkül, hogy a költségkeret drámai növekedése miatt kellene aggódnod. A kulcsszavakkal, képekkel vagy leírással eltérően dolgozhatnak, így segítenek a konkurenciát megelőzni, és nagyobb forgalmat biztosítani. Itt elolvashatod szakértőink véleményét, miért érdemes CSS partnerekkel is együttműködni az affiliate kampányon belül.

Ha a Dogneten keresztül működsz együtt CSS partnerekkel, annak legnagyobb előnye a teljesítményen alapuló rendszer. Mint minden partner esetében, te csak a megvalósult vásárlások után fizetsz jutalékot a CSS-partnernek, így nem kell fizetned egyéni átkattintási vagy egyéb díjakat.

Ha érdekel CSS-partnerek bevonása kampányába, vagy kérdésed van az együttműködéssel kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk a patho@dognet.com  címen.

Nehezen boldogulsz az affiliate eredmények ellenőrzésével a Google aAnalytics-ben?

A téma, amelyet jelenleg sok ügyfelünkkel tárgyalunk, a Google Analytics 4, és a Dognet eredményeinek nyomon követése.

A Google Analytics mindig mutatott bizonyos eltéréseket a tényleges affiliate eredményektől, amint az a Facebook-hirdetésekből vagy más, speciális mérést igénylő forrásokból származó eredmények esetében is megfigyelhető. A Google Analytics 4-re való átállással azonban, amely 2023. július 1-től teljesen felváltja elődjét, a Google Universal Analytics-et, ezek az eltérések valamelyest növekedhettek.

A legmegbízhatóbb rendszer a partnerek teljesítményének ellenőrzésére a Dognet adminisztrációs felülete. Ezt a rendszert kifejezetten arra tervezték, hogy nyomon kövesse és jelentse kampányodhoz csatlakozott partnerek eredményeit. Azonban arra is van mód, hogyan tudod ellenőrizni az affiliate kampány eredményeit Google Analytics-ben is.

A 6clickz ügynökséggel együttműködve útmutatót készítettünk arról, hogyan kaphatsz pontosabb képet a partneri hirdetésekről a Google Analytics 4-ben.

 

Konferenciák, kiállítások és egyéb rendezvények

Az idei év első hónapjai több alkalmat hoztak számunkra, hogy érdekes konferenciákon, rendezvényeken beszélgethessünk veletek.

Először az International E-commerce Summite 2023-on találkoztunk, ahol Csehországért felelős country menedzserünk, Roman is előadott több mint 50 elismert e-kereskedelemi személyiség mellett. Azonban nem egyedül állt a színpadon – stratégiai parterünk a Tradedobler egyik vezetője Artur volt a társelőadója, így együtt mutatták be az e-kereskedelmi terjeszkedés és együttműködés lehetőségeit Európa-szerte. A képen Roman mellett Vojto cseh affiliate manager, és a Ondřej sales manger is látható.

Affiliate menedzserünk, Šimon április végén Bosznia-Hercegovinába, Banja Luka városába utazott. Itt találkozhattál vele és Čedoval, a horvát-szlovén country managerünkkel a Dognet standjánál a  Konverzija marketingkonferencián

Dognet standunkkal hagyományosan jelen vagyunk a prágai Reshoper e-kereskedelmi vásáron és konferencián. Sok személyes találkozóban volt részünk idén is, és úgy gondoljuk, hogy érdekes, új információkat és ismereteket vihettetek el standunkról az affiliate marketinggel kapcsolatban. 🙂

Nyáron nincs más hivatalos rendezvényünk, de várunk minden személyes vagy online találkozást. Hisszük, hogy a nyári hónapok is sok szép élményt hoznak majd. Ne habozz kapcsolatba lépni velünk, csapatunk mindig itt van a számodra. 🙂

Affiliate marketing webáruházak számára
INGYENES E-KÖNYV

Affiliate marketing webáruházak számára

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyben rengeteg hasznos információt találsz az affiliate kampányod helyes beállításáról és működéséről

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?