Irány a kert!

Irány a kert!

A tavaszi napsugarak és a jó idő még azokat is kicsábítják az udvarra vagy a kertbe, akik egyébként ritkán vesznek kezükbe kerti szerszámokat. Minden elkezd zöldellni, itt az ideje a retek, krumpli, sárgarépa ültetésének, és bizony felberregnek a fűnyírók is az idei első fűnyírásra. A téli szürkeség után erőre kapunk, és hatalmas motivációval fogunk bele akár egy kerti hinta megépítésébe is. A kertészkedéshez, barkácsoláshoz, pedig eszközökre van szükség. A kikapcsolódásról, grillezésről nem is beszélve. Mutatunk pár kampányt, amelyeket érdemes lehet ajánlani az olvasóitoknak ebben az időszakban.

Kezdő kertészeknek

Aki úgy dönt, hogy elkészíti élete első veteményesét, de nincs sok tapasztalata a kertészkedéssel, egészen biztosan az internetet hívja segítségül. Vajon mire van szüksége egy kezdő kertésznek? Például egy kiváló minőségű ásóra, kapára, gereblyére, csak hogy a nagyobb szerszámokat említsük, de nagyon sok apróbb eszközre is érdemes felhívni a figyelmet. Locsolókannára, kerti locsolócsőre vajon gondoltak-e? És a kerti kesztyűre, hogy védjék a bőrüket?

Ezeket a kampányokat ajánljuk figyelmetekbe (kiválasztottunk nektek pár aloldalt/termékkategóriát is):

A balkonon is van élet

A lakásban élők is egyre gyakrabban és szívesebben termesztenek saját zöldségeket. A balkonon, virágcserépben elhelyezve megterem a paradicsom, a chili paprika, az újhagyma vagy akár a retek is. Képzeld el: reggeli előtt csak kilépsz a teraszra, leszakítasz pár koktélparadicsomot, és már fogyaszthatod is a saját termesztésű vitaminbombát. Persze, a balkonokon a többség mégis inkább pihenni szeret, mint kertészkedni. Nekik készíthettek egy inspiráló cikket, kényelmes és trendi tippekkel a teraszok berendezéséről a talajtól kezdve egészen az apró kiegészítőkig.

Nehézsúlyú barkácsolóknak

Gondoljatok azokra is, akik nem elégszenek meg a kertészkedéssel, hanem sokkal nagyobb fába vágják a fejszéjüket. Akár szó szerint is. 🙂 A barkácsáruházak kínálatában ma már minden megtalálható, ami egy kerti pad, egy fahinta, de még akár egy kerti kisház elkészítéséhez szükséges. Ajánljatok nekik alapanyag-lelőhelyeket és hozzá szerszámokat, manuálistól kezdve az elektromosig. Egy vérbeli barkácsoló tudja, hogy a kiváló minőségű szerszám hosszú éveken át hű társa lesz, ezért akár nagyobb összeget is szívesen áldoz rá.

Gyerekzsivaj az udvaron

A járványhelyzet miatt most nagyon sokan keresnek kerti gyerekjátékokat, mászókát, hintát, csúszdákat, hisz a játszóterekre most nem ajánlott menni, az örökmozgó kicsiket viszont le kell valamivel foglalni.

Kényelem és pihenés

A kerttel kapcsolatban azonban nem csak a munkára lehet emlékeztetni az olvasóitokat, hanem a lazításra, relaxálásra is. Ajánljatok nekik kerti bútorokat, függőágyakat, amelyekben kipihenhetik magukat. Készülhettek lassan a nyárra is, idén egész biztosan több fogy majd a medencékből és a kerti grillsütőkből is.

Juhász Szabó Csilla

Affiliate Manager for Hungary

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?