Tippek októberre – Erősítsd immunitásod!

Tippek októberre – Erősítsd immunitásod!

Ahogy változik az időjárás, és a kellemes meleg nyári napokból hűvös őszi napok lesznek, egyben megindul a betegségek szezonja is. A hűvös, szeles időjárás, ami sokszor esővel és köddel jár, könnyen megfázáshoz vezethet, hisz könnyen megesik, hogy az ember nem is tudja, hogyan öltözködjön fel, reggel már nagyon hideg tud lenni, nappal azért még kisüt a nap, és estére megint nagyon lehűl. Az ember megizzad, megfújja a szél, és másnapra már taknyosan otthon fekszik. Elindult az iskola és óvoda is, és akinek gyereke van, tudja, hogy ilyenkor könnyen lebetegszik az egész család. A covid sem tűnt el csak azért, mert már mindnyájan belefáradtunk, ráadásul a szakértők erre az évre rendkívül erős influenzaszezont jósolnak.

Ez tehát a tökéletes időszak arra, hogy az emberek megerősítsék immunitásukat!

És ebben ti is tudtok nekik segíteni, kedves Partnerek!

 

Az erős immunrendszer aranyat ér

Látogatóitok biztos értékelni fogják, ha ellátjátok őket hasznos tippekkel, milyen termékek segítéségével erősíthetik meg ellenállóképességüket ősszel. Itt az ideje vitaminokat, ásványanyagkomplexeket, táplálékkiegészítőket és teákat népszerűsíteni. Hívjátok fel figyelmüket arra, milyen fontos szerepet játszik a C-vitamin, az E-vitamin, az aminosavak, a folsav és a B-vitamin család többi tagjai az egészséges immunrendszer fenntartásában. Az egyre kevesebb napfényben ajánlott a D-vitamin fogyasztása is.

Persze az immunrendszer megerősítésén kívül más módszerek is vannak a megbetegedése, a fertőzések megelőzésére. Ugyan az arcmaszk már lassan sehol sem kötelező, mégis sok ember hord még mindig aktívan arcmaszkot, a mindennapos élet részévé vált, csak úgy, mint az ázsiai országokban már évtizedek óta. Az influenza időszakban a kézmosás, kézfertőtlenítés is felettébb fontos, így megéri kézfertőtlenítőket, szappanokat, fertőtlenítő kendőket és további higiéniai termékeket népszerűsíteni.

Na és ha mégis megbetegszik az ember, akkor is szükségek vannak mindenféle egészségügyi kiegészítőkre. A vitaminokat, ásványokat akkor is ajánlott szedni, de betegség esetén jó, ha van otthon lázmérő, pulzoximéter, vérnyomásmérő, melegítő infravörös lámpa, párologtató és hasonló kiegészítők, így biztos akad olyan látogatóitok közül, aki pont ilyen termékeket fog keresni, hogy felkészüljön a szezonra.

A Dognet affiliate hálózat kínálatában pedig akad bőven kampány, amelyben immunerősítő termékek és egészségügyi kiegészítők várnak arra, hogy népszerűsítsétek őket! Nézzük meg, melyek!

 

Vitaminok és étrendkiegészítők

A Yogabazaar.hu kampányában jógaszőnyegek és –kiegészítőkön kívül nagyon nagy vitamin és táplálékkiegészítő kínálat is van. Különböző vitaminkomplexek, ásványkomplexek, aminosavkomplexek, antioxidánsokkal teli növényi kivonatok, CBD termékek és immunerősítő gyógyteákat találtok itt, amelyek nem csak a testi, de a lelki egészség számára is fontosak.

Pro tipp: maga a jóga is pozitív hatással van az immunrendszerre, és azáltal, hogy a hideg időszak bekövetkeztével megint megnő az érdeklődés a beltéri sportok iránt, jógaszőnyegek, jógaruhák és további eszközök népszerűsítésével is biztos tudtok jó pár konverziót generálni.

Egy pár adat:

 • 5% jutalék
 • 6.35% konverziós arány
 • 1.87€ átlagos jutalék
 • XML feed

 

A Zerex.hu kínálatában is van egy csomó vitamin preparátum. Mindent megtaláltok, ami a mentális jólétet, az egészséges immunrendszert és a boldog nemi életet is támogatja. Az általános táplálékkiegészítőkön és vitaminokon kívül tartanak speciális készítményeket sportolóknak, valamint olyan élelmiszereket is, amik pozitív hatással vannak az ellenállóképességre. A 25 százalék jutalék pedig kimondottan magas, így ez az egyik leglukratívabb kampányok közé tartozik a Dognetnél.

Egy pár adat:

 • 25% jutalék
 • 0.54% konverziós arány
 • 8.28€ jutalék
 • Bannerek és XML feed

 

A Vitaful.hu kampányában kapható vitaminok igazi különlegességek! Gyümölcsös gumivitaminjaik 100% vegánok, glutén-, laktóz- és GMO-mentesek, így megfelelnek minden étkezési rendnek, illetve a leggyakoribb ételallergiák esetén is fogyaszthatók. Kínálatukban étrendkiegészítők is megtalálhatók, amelyekkel kiválóan lehet felturbózni a mindennapi étkezést. Gyerekek és felnőttek számára alkalmasak! A 15 000 HUF feletti megrendeléseket ingyen szállítják, aminek látogatóitok örvendeni fognak, és a kampányban elérhető akár 20 százalékos jutalék pedig a Partner számára vonzó.

Egy pár adat:

 • Akár 20% jutalék
 • 1.68% konverziós arány
 • 5.65€ átlagos jutalék
 • Bannerek

 

Egészségügyi kellékek és eszközök

A Pepita.hu kampányában pulzoximéterek, lázmérők, vérnyomásmérők és inhalátorok várnak titeket, hogy teret kapjanak online teretekben. De ezen kívül kaphatóak ebben a multishopban más, egzotikusabb egészségügyi készülékek is, mint az oxigénkoncentrátorok és öndiagnosztikai EKG mérők. Nátha, orrdugulás és orr- és arcüreg gyulladás terápiájához vannak orrzuhanyok, orrszívókészülékek és infralámpák. Népszerűsítés közben felhívhatjátok látogatóitok figyelmét arra is, hogy a túlzott stressz is negatívan befolyásolja az immunitást. A stressz feloldására pedig kiváltképpen jók mindenféle masszázsgépek, masszázspárnák, masszázsmatracok, valamint melegítőpárnák (főleg a hideg hónapokban), esszenciális olajok, masszázskövek és hozzá a masszázskőmelegítő, hogy tökéletes relaxációt biztosítsanak a kövek. Persze mindenféle gyógynövényes krém, vitaminok, teák és étrendkiegészítők is vannak ennek a csodálatos multishopnak a kínálatában.

Egy pár adat:

 • Akár 10% jutalék
 • 1.59% konverziós arány
 • 2.38€ átlagos jutalék
 • Bannerek és XML feed

 

Mindenki talál megfelelő kampányt

Az alábbi táblázatban a fent közelebbről bemutatott kampányokon kívül találtok még további kampányokat, ahol vitaminokat, ásványanyagkomplexeket, étrendkiegészítőket, teákat, gyógynövényextraktumokat és egészségügyi eszközöket, fertőtlenítőket, kézmosókat és szappanokat, arcmaszkokat, valamint sok mindent, ami a stressz feloldására alkalmas. Böngésszétek a kampányokat, webshopokat, és mutassatok kiváló termékeket látogatóitoknak, olvasóitoknak.

Kampány

Jutalék %

Webshop

Konverziós arány %

Átlagos jutalék EUR

Átlagos jutalék HUF

Alza.hu

akár 1.5

Kattints rám

0.91

1.36

549

Bestoffice.hu

Kattints rám

12.28

2.85

1151

Bioszallito.hu

10

Kattints rám

0.66

3.06

1236

Biotechusa.hu

8

Kattints rám

13.03

2.82

1139

Bloomhair.hu

12

Kattints rám

4.55

/

/

Bonus-shop.hu

7.5

Kattints rám

4.93

5.08

2052

Diszkontmarket.hu

12

Kattints rám

0.69

/

/

Fittprotein.hu

10

Kattints rám

6.27

3.43

1386

Heavenuts.hu

10

Kattints rám

9.26

4.88

1972

Herbatica.hu

akár 12

Kattints rám

3.59

2.53

1022

IronAesthetics.hu

akár 15

Kattints rám

13.85

2.32

937

KetoMix.hu

akár 25

Kattints rám

0.19

9.53

3850

Lumino.hu

10

Kattints rám

2.78

1.07

432

Mannavita.hu

15

Kattints rám

1.85

5.26

2125

ManuTea.hu

akár 8

Kattints rám

5.97

1.63

659

Market-24.hu

akár 5

Kattints rám

5.02

1.14

461

Masticha.hu

12

Kattints rám

6.41

6.46

2610

MyProtein.hu

akár 8

Kattints rám

1.77

3.67

1483

Pepita.hu

akár 10

Kattints rám

1.59

2.38

962

Szepsegek.hu

10

Kattints rám

5.56

/

/

Vitaful.hu

akár 20

Kattints rám

1.68

5.65

2283

Vivantis.hu

akár 11

Kattints rám

3.13

2.88

1164

Yogabazaar.hu

5

Kattints rám

6.36

1.87

755

Zerex.hu

25

Kattints rám

0.54

8.28

3345

Ne felejtsétek el használni a kommunikációs modult az adminisztrátorban, amivel extra együttműködéseket, speciális jutalékokat és további perszonalizált együttműködési lehetőségeket tudtok megbeszélni a hirdetőkkel. És nyugodtan experimentáljatok! Próbáljátok kis a nemrég elindított Inserta rendszert, hátha megfelel a népszerűsítési stílusotoknak. Mint mindig, engedjétek szabadon fantáziátokat!

Sok sikert hozzá! És mint mindig, ha van bármilyen kérdésetek, óhajotok sóhajtok, akkor írjatok nekünk.

Kristof Braunsteiner

Affiliate Manager for Hungary and DACH

Pénzkereső affiliate weboldal
INGYENES E-KÖNYV

Pénzkereső affiliate weboldal

Már csak egy lépésre vagy az e-könyvtől, amelyből megtudhatod, hogyan keress pénzt online az affiliate marketing segítségével

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?